Gå til sidens hovedinnhold

Jessica erstatter Kate Moss

Kate Moss har fått sparken fra H&M. Nå spekuleres det i om Jessica Simpson kan være hennes erstatter.

(SIDE2): Ifølge det svenske tidsskriftet Resumé kan MTV-stjernen nå bli ansiktet utad for høst- og vinterkolleksjonen til H &M – designet av Stella McCartney.

MTV-kjendis

Simpson er artisten som virkelig ble verdenskjent da musikkanalen MTV lagde såpeserie av livet hennes som nygift. Hun skal være svært interessert i moteklær og har nylig lansert en egen kolleksjon med jeans.

H&M vil ikke kommentere disse nye spekulasjonene.

- Jeg kan ikke si noe om kampanjen, sier presseansvarlig, Liv Asarnoj, til Aftonbladet.

Kolleksjonen skal være på plass i butikkene allerede i begynnelsen av november. Før den tid skal klesgigantens nye ansikt frontes både på reklameplakater og i aviser. Alt lå klart til bruk da bildene av en kokainsniffende Kate Moss havnet på førstesiden av den britiske avisen Daily Mirror.

Mister flere jobber

Sky News kan i tillegg fortelle at Chanel heller ikke vil ha noe med Kate Moss å gjøre. På onsdag ble det klart at det kjente parfymemerket ikke vil forlenge sitt samarbeid med skandalemodellen.

Et annet høyt profilert merke som avslutter sitt samarbeid med Moss, er Burberry. I en melding heter det at selskapet og modellen gjensidig har blitt enig om at det er upassende å fortsette arbeidet.

- Kate har vært en fantastisk modell, og svært profesjonell overfor Burberry, heter det fra selskapet.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken