(SIDE2): Et hundretall slektninger og nære venner var torsdag samlet til en privat minnestund for Jett Travolta (16).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Travolta junior døde uventet etter at han fikk et stort anfall under familieferien i forrige uke. Det var en kjent sak at John Travoltas sønn var syk og hadde vært det fra barnsbein av. Men faren beskyttet sønnen og snakket sjeldent om anfallene Jett fikk med jevne mellomrom.

Først meldte politiet at Jett Travolta hadde slått hodet da han falt. men obduksjonen viste at dette ikke var tilfelle.

BAKGRUNN: Døde ikke av hodeskader

Travolta, som er en erfaren pilot og selv eier flere fly, valgte selv å fly kisten hjem. Siden Travolta nærmest har pilotoppgaven som sin andre jobb, har familien skaffet seg et hjem i Florida der de kan nærmest fly til døren.

Fly i hagen
Minnestunden ble derfor avholdt på familiens private eiendom i Ocala, Florida. Ifølge Avis 2 ble mediene holdt på lang avstand av sikkerhetsvakter og politi og ingen presse kom innenfor porten til Jumbolair Avaiation Estates – et boligområde der beboerne kan lande og parkere egne fly i hagen.

I anledning minnestunden kunne også gjester parkere sine egne fly praktisk talt utenfor Travolta-familiens inngangsdør.

Nylig gikk Tom Cruise ut og støttet sin venn John Travolta i den tunge tiden. Og han gikk hardt ut mot beskyldningene om at Travolta skal ha nektet sønnen medisiner på grunn av at han tilhører scientologikirken.

- Vår tro hindrer ikke medisinsk behandling, sier Cruise, som var en nær venn av Travolta og hadde kjent Jett fra han var liten.

- Det er helt ufattelig, sier Cruise.

Les hele saken: - Ikke skyld i Jetts død

Sørgende kjendiser
Seremonien ble avholdt i et stort telt, og blant de sørgende var kjente navn som Lisa Marie Presley, countrymusikkekteparet Garth Brooks og Trisha Yearwood, skuespillerne Forest Whitaker, James Gandolfini og Kirstie Alley.

LES MER:
John Travoltas sønn (16) er død
-Han var spesiell og kjærlig

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!