Gå til sidens hovedinnhold

Se, så forelsket de er!

Jim Carrey (46) nyter late dager med kjæresten - som fikk beholde bikinien på...

(SIDE2): Komikeren og hans vakre kjæreste Jenny McCarthy (35) har vært sammen i tre år, og forelskelse lyser fortsatt av begge to.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bikinifin
Bilder av paret på ferie i idylliske Hawaii viser det - Jim klemmer og kysser på Jenny og klarer ikke å holde fingrene unna den tidligere Playboymodellen.

Denne gangen var det Jenny som stjal all oppmerksomheten i sin lille bikini - men siste gang strandbilder dukket opp av paret var det Jim som sto for showet. Han hadde tatt på seg Jennys badedrakt og lignet mistenkelig på Borat...

Les mer her: Jim Carrey tok en Borat

Ikke ekteskap
Til tross for tre hete år sammen, så blir det ikke noe bryllup på paret. Ingen av dem ønsker å gifte seg, men Jim skal ifølge Daily Mail har opprettet et fond på 50 millioner dollar til Jenny hvis noe skulle skje med ham.

Komikeren, som er aktuell med filmen «Yesman» på norske kinoer, vil at Jenny skal være sikret for livet uansett hva som måtte skje. De to bor sammen i Los Angeles sammen med Jennys seks år gamle sønn som hun har fra et tidligere ekteskap.

Jim og Jenny har også et felles mål og de to står sammen på barrikadene og kjemper om det som i USA regnes som et kontroversielt tema - autisme. Jennys sønn har slitt med sykdommen siden han var liten.

Store kjærligheten
Jim har funnet den store kjærligheten med Jenny og skal ha uttalt at han har fått en mye bedre liv og til og med bedre helse etter at de ble sammen. Jenny legger heller ikke skjul på at forholdet med Jim er det hun er ute etter og skal ha sagt:

- Han kan elske noen betingelsesløst og ta på seg et ansvar som de fleste menn ville rømt fra, sier hun med referanse til sin lille sønn.

Les også: Jim Carrey hoppet utfor bro

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken