Gå til sidens hovedinnhold

Jim var dårligst

Ingen røk ut av «Isdans» fredag.

(SIDE2): Jim Marthinsen og Kaja Hanevold var dårligst under fredagens «Isdans»-sending.

Men fordi Dorthe Skappel ble sendt på sykehus etter generalprøven, ryker ikke paret ut. I stedet får de et minuspoeng de må ta med seg til neste runde, som er om to uker.

Ullevålseter var best
Etter dommernes første poenggivning, var det Pål Anders Ullevålseter og Anna Pouchkova som ledet med 23,0 poeng. Jim Marthinsen og Kaja Hanevold lå på andreplass med 20,5 poeng, mens Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft lå på tredjeplass med 19,5 poeng.

Og seerne var enige med dommerne: Jim Marthinsen og Per Christian Ellefsen med partnere måtte danse isdansduellen.

Da denne var utført, var det dommerne som skulle avgjøre hvem som fikk minuspoenget. Her skulle dommerne gi et poeng til det paret de likte best.

Alle dommerne ga poeng til Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft.

Var sliten
- Jeg har vært sliten, det ble mye løft på prøvene. Det er tungt, og da feila vi på slutten. Jeg kunne godt vært foruten minuspoenget, men det kan vi leve med, sa Marthinsen i programmet.

Fredag var det 80-tallsaften på «Isdans». Jim Marthinsen og Kaja Hanevold danset til «Billie Jean» (Michael Jackson), Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft til «I just died in your arms tonight» (Cutting Crew) og Pål Anders Ullevålseter og Anna Pouchkova til «The final countdown» (Europe).

Dorthe Skappel og Janusz Komendera skulle ha danset til «Wake me up before you go-go» (Wham).

Se Pål Anders & Anitas dans:

Se Per Christian & Mariannes dans:

Se Jim & Kajas dans:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis