(SIDE2): Paris Hilton (28), Cat Deeley (33) og Hayden Panettiere (20) troppet alle opp på lanseringen av Jimmy Choos kolleksjon for H&M - og de var på lik linje med alle de andre kledd fra topp til tå i den relativt eksklusive designerkolleksjonen for den svenske kleskjeden.

Lakk, lær og paljetter er stikkord for klærne, mens skoene selvsagt er helt i tråd med Jimmys visjon for kvinners føtter. Sexy, superhøy hæler...

Les også:Slik blir Jimmy Choo for H&M

Se bilder nederst i saken!

Tok med mor
Paris og lillesøster Nicky Hilton (26) tok like gjerne med seg foreldrene sine på den stjernespekkede lanseringen for H&M. Hotellarvingenes mamma Kathy og pappa Ricky ble med døtrene på skofesten som ble holdt i Los Angeles ti dager før kolleksjonen slippes i Norge.

Både Paris og Nicky har et forhold til den svenske kleskjeden, og kom selvsagt begge i klærne fra Choo.

- Jeg har elsket H&M lenge, men at Jimmy Choo faktisk skal designe for dem er jo helt fantastisk. Veskene, skoene, alt er utrolig kult, jeg ser fram til å bruke alt sammen, sier Paris ifølge Daily Mail.

Hyllet designeren
Nesten alle kjendiskvinnene hadde valgt seg sko, tilbehør eller antrekk fra Jimmy Choos nye kolleksjon for å hylle den populære skodesigneren.

Heroes-Hayden troppet opp i skinntights fra kolleksjon matchet med en løs paljettjakke over og clutchveske i sebraprint med nagler fra kolleksjonen.

- Jeg elsker disse buksene, sier Hayden om sine trange skinntights.

14. november lanseres kolleksjonen i noen utvalgte Hennes og Maurtiz-butikker her i landet. For å ha kontroll over det kleskjeden tror vil bli kaotiske tilstander, skal det gis ut armbånd til de første 160 som står i kø - for å forsikre om at de kommer seg til tilbehørsområdet først.

2545