Gå til sidens hovedinnhold

H&Ms nye gjestedesigner er ...

... alle skofetisjisters drøm.

(SIDE2): Er du ennå ikke lei Hennes & Mauritz samarbeidskolleksjoner med kjente designere, så kan du glede deg til høsten.

LES MER OM MOTE HER

Kleskjeden annonserer nå nemlig den legendariske skodesigneren Jimmy Choo som sin nye gjest.

Choo føyer seg inn i rekken av kjente designere som har gjestet den svenske kleskjeden verden over. Matthew Williamson, Karl Lagerfeld, Comme des Garçons, Kylie Minogue, Victor og Rolf, Roberto Cavalli er alle store navn som tidligere har figurert til en rimeligere penge en vanlig i utstillingsvinduene.

Første gang med tilbehør
Det er første gang H&M samarbeider med et accessoirmerke, og som en markering av dette vil Jimmy Choo utvide designvisjonen og også presentere en supplerende kleskolleksjon for dame.

Herrene ikke glemt
Samarbeidet også omfatter en kolleksjon med sko, vesker og accessoirer for herre.

Høstlig glamour til folket
– Jimmy Choo vil tilføre H&M en sofistikert, moteavansert, tilgjengelig og glamorøs kolleksjon – perfekt festtilbehør til å kjøpe nå og bruke samme kveld!, sier Tamara Mellon, grunnlegger og administrerende direktør i Jimmy Choo i en pressemelding.

«Som i Sex og Singelliv»
Jimmy Choo ble lansert i 1996, og har høstet stor suksess etter massiv eksponering i tv-serien «Sex og Singelliv» der hovedperson Carrie Bradshaw hadde en forkjærlighet for Choo-sko.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Kommentarer til denne saken