(SIDE2:) Selv kvinnen som havner på lister over de verste plastiske operasjonen reagerer på «The Hills»-Heidis nye utseende.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

På tilbud?
Skuespilleren og komikeren Joan Rivers (77) er kjent for å spøke om plastisk kirurgi – og har selv lagt seg under kniven en rekke ganger.

Joan Rivers tok sin første operasjon i en alder av 32 år. Da fikset hun på øyelokkene, og har siden både justert på nesen og injisert Botox jevnlig.

Ifølge filmnettstedet IMDB snakker hun varmt om kirurgi for eldre kvinner, og mener at hvis man har råd til det så er det absolutt verdt å fikse på utseendet med tanke på selvtilliten.

Tross sin positive holdning til kirurgi, er Rivers svært sjokkert over «The Hills»-stjernen Heidi Montags inngrep. Blondinen utførte 10 operasjoner på en dag i fjor. Hun forstørret blant annet brystene, og fikset på haken, kinnene og rumpa.

- Den personen som rådet henne til dette er latterlig. Alle går for langt hvis de må, og noen må – det er snakk om «business». Men jeg mener at den som sa til henne at hun skulle gå offentlig ut med dette er dum! sier Rivers til Extra.

- Jeg skulle likt å vite hvilken doktor som utførte 11 operasjoner, 11 operasjoner på samme dag? Kanskje det var kjøp en, få en gratis – dag.

Joan Rivers er for tiden aktuell med dokumentaren om livet hennes, «Joan Rivers - A Piece of Work».

Fornøyd
Heidi Montag på sin side skal være svært fornøyd med sin nye figur og ansikt. Hun har selv sagt at hun føler seg mye bedre, og har også uttalt at hun ønsket å ligne på Barbie.

- Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i mitt liv, twitret nylig Heidi om inngrepene.

Les mer: - Det smarteste jeg har gjort

HTML EMBED