Gå til sidens hovedinnhold

Her angriper Joaquin Phoenix

Nok en gang gikk det ille. Se video.

(SIDE2): For to år siden ble Joaquin Phoenix Oscar-nominert for sin innsats som sangeren Johnny Cash i «Walk The Line».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Angrep på konsert
I det virkelige liv sliter skuespilleren med å få samme respekt for sin nye karriere som rapper.

Natt til torsdag hadde 34-åringen en konsert på en klubb på Fontainebleau Miami Beach Hotel foran flere hundre mennesker, men showet endte fort.

Phoenix irriterte seg over en person som ropte negative kommentarer fra salen, og ifølge 730.no endte han opp med å hoppe ned fra scenen og angripe mannen.

I et amatørvideoopptak ser man at den ferske artisten mister solbrillene i det korte basketaket som vakter bryter opp, for så å eskortere Phoenix ut av lokalene.

Dørene åpnet klokken 22.30, men den amerikansk-puertoricanske filmstjernen startet ikke konserten før klokken 2:00, iført dress, joggesko og med en sigarett i munnen.

Video:Se amatøropptak av Joaquins angrep

Falt
I januar falt 34-åringen av scenen under en konsert i Las Vegas, og i forrige måned oppførte han seg merkelig under et intervju med David Letterman. ¨

Noen mener det hele er skuespill, ettersom Casey Affleck (broren til Ben) lager en dokumentar om Phoenix' artistkarriere, som musikkmogulen P. Diddy angivelig hjelper til med, mens andre hevder han har narkotikaproblemer.

Det var på den røde løperen under førpremieren til filmen «Two Lovers» i fjor høst at Phoenix erklærte seg ferdig med Hollywood. Han hadde da skrevet «Good» og «bye!» på fingrene, og viste det hyppig fram for kameraene.

Storebroren River Phoenix døde av en overdose utenfor en Los Angeles-klubb i 1993.

SE JOAQUINS BISARRE OPPFØRSEL HOS DAVID LETTERMAN.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken