(SIDE2): Snart er det duket for et nytt år og nye muligheter, og i løpet av året er det kanskje mange som har planer om en ny jobb.

Å gi et godt førsteinntrykk er selvfølgelig viktig og selv om ingen jobbintervju er like, så er det greit å huske på noen punkter ifølge Cosmopolitan.

LES OGSÅ: 10 ord du ikke må bruke i jobbsøknaden din

1) Du snurrer med stolen

Hvis du har en mulighet til å sitte i en stol som ikke spinner rundt, så velg den. Det er fort gjort at du blir sittende å snurre rundt på stolen som kan gi inntrykk av at man er nervøs og usikker.

2) Du stinker

Puss tennene, dropp røyken før intervjuet og ta en mintpastill etter kaffekoppen. Sterke og stramme lukter er ikke akkurat tiltrekkende og å dekke over lukten med en haug med parfyme er heller ikke nødvendigvis det smarteste du kan gjøre.

3) Klesstilen

Hva du velger å ha på deg er med på å påvirke hva slags førsteinntrykk du gir til de som skal intervjue deg. Prøv ulike antrekk to dager før intervjuet. Føler du deg ukomfortabel så bør du gå for et annet klesvalg. Unngå plagg som er vasket ut i fargen og plagg som ikke gir deg noen form og som sitter altfor løst.

4) Dropp divataktene

Uansett hvem du møter i løpet av jobbintervjuet, så vær hyggelig til alle du møter og ser.

5) Sett telefonen på lydløs

Skru av telefonen eller sett den på lydløs FØR du ankommer lokalene hvor du skal bli intervjuet. Unngå å sjekke telefonen når du er på intervju! Har du glemt å slå av lyden, så beklager du deg og ignorerer samtalen eller SMS-meldingen umiddelbart.

6) Unngå å ha med ting som distraherer deg

Trommer du med penner som du har i hendene? Eller tvinner du håret når du blir nervøs? Pust rolig og fold hendene dine i fanget slik at du unngår å fikle med ting helt ubevisst.

LES OGSÅ: 10 spørsmål du kan få i et jobbintervju med Facebook