Gå til sidens hovedinnhold

Jobbsjansen: Fristen nærmer seg!

VALLHALL (vif.no): - Alle ungdommer mellom 17 og 23 år som har et ønske om å oppleve Vålerenga Fotball fra innsiden, få fast jobb eller lærlingplass i Hafslund og som ønsker å trene i arbeidstiden bør hive seg rundt å søke nå, sier prosjektleder Lars Eirik Eggen.

Lars Eirik Eggen er prosjektleder for Jobbsjansen og ønsker flere søkere til dette unike samarbeidet mellom Hafslund og Vålerenga mot rasisme. - Søknadsfristen er 4. september og det er veldig enkelt å sende inn søknad på www.hafslund.no/jobbsjansen, sier Eggen til vif.no.

- Vi er spesielt opptatt av å rekruttere minoritetsungdom ettersom det er mange i denne gruppen som faller ut av videregående skole og som dermed har enda mindre muligheter til få seg fast jobb, sier Eggen.

Jobbsjansen ønsker å gi ungdommene nye utfordringer og mye moro hvor hovedmålet er å få fast jobb i Hafslund, enten som elektrikere, vektere eller kundekonsulenter. Jobbsjansen starter opp 2. oktober og varer til 15. juni neste år.

- Vi har opprettet et samarbeid med NAV-arbeid, tidligere A-etat, som gjør at ungdom uten arbeid eller skoleplass kan få denne muligheten. NAV-arbeid syntes det var et meget flott initiativ overfor minoritetsungdom, som er overrepresentert blant arbeidsledige i Oslo, forteller Eggen.

- Hafslund har her virkelig sett nytten av å videreutvikle samarbeidet med Vålerenga Fotball, sier Torhild Strand, som er prosjektleder for Vålerenga mot rasisme. – Vi trenger sponsorer som er villig til å se lenger enn bare draktreklame og samarbeid innad i Vålerengapoolen. Ungdommene kommer til å få en super erfaring og jeg håper så mange som mulig søker, sier Strand.

Søknadsfristen for å bli med i programmet er 4. september, og alle mellom 17 og 23 år kan søke!

Klikk her for å finne søknadsskjema.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken