(SIDE2): I juli bekreftet Liverpool at Joe Cole hadde signert for klubben. Han har signert en fireårsavtale, og det har vært spekulert i at lønnen skal ligge på rundt 850.000 i uka.

Bakgrunn: Cole klar for Liverpool

Joe Cole og kona Carly Cole og datteren Ruby har siden da vært et yndet mål for kjendisfotografene i Liverpool, og de har etter hvert blitt et hverdagslig innslag i gatene i Liverpool. Carly Cole er en av de mest omtalte fotballkonene i Storbritannia.

Les også: Sjekk den konebilen!

Siden han signerte for Liverpool har familien bodd på hotell. Etter å ha vært på visninger på tolv forskjellige hus skal de nå ha bestemt seg for et hus, skriver Daily Star.

Se bildene av deres nye hjem nederst

Huset ligger i Formby, Merseyside. Familien Cole blir dermed naboer til Steven Gerrard og kona Alex Curran.

- Det er som millionærenes lekeplass her nå, sier en av naboene til avisen.

Det nye huset skal ha en prislapp på rundt 21 millioner kroner og ligger i et ekornreservat. Med fem soverom, tre stuer, flere bad og store oppholdsrom vil de nok ha godt med plass til nye og gamle venner i fotballbyen.

Les også: Terrys største seier?

Ironisk nok har det nylig blitt brukt som filmsett for en ny såpeopera om en fotballstjerne og hans fotballkone. Så det blir nok mye fleiping med det når serien kommer på TV og en av øyrikets mest profilerte fotballfamilier faktisk bor i huset.

Paret har ved gjentatte anledninger blitt observert i interiørbutikker og andre butikker som selger ting til hjemmet.

Morsomt for oss her hjemme er det at Daily Mail gjør et nummer ut av at paret også har byttet ut barnevognen sin til en langt mer luksuriøs modell som koster nærmere 8000 kroner. Deres nye barnevogn er av modellen Xplory og er produsert av norske Stokke.

Bilder av familiens nye hus, og deres utsjekking fra Hilton Hotel i Liverpool for å besøke sitt nye hjem ser du under. Klikk for å bla i bildene.

3564