Gå til sidens hovedinnhold

Joey drar til Hollywood

Joey fra «Venner for livet» tar det store skrittet og flytter til vestkysten for å bli filmstjerne. I kveld har serien «Joey» premiere på TV 2. Se gratis smakebiter fra serien her!

Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) har tatt farvel med tiden der vennene var familien, og gjenopptar kontakten med sin virkelige familie. Han kan neppe kalles intellektuell, men er fremdeles supersjarmerende, singel, sosial og svært attraktiv for damene. I solfylte California øyner Joey mulighetene for endelig å slå igjennom som filmstjerne.

Joey flytter til samme by som sin høyrøstede, sexy og viljesterke frisørsøster Gina (Drea de Matteo) og hennes genierklærte, tyve år gamle sønn Michael. Han nyter solen, mulighetene og er godt fornøyd med naboen - den vakre advokaten Alex (Andrea Anders).

Det første møtet

I første episode følger vi Joey på reisen til Hollywood. Turen går ikke helt som planlagt, men når han endelig kommer frem til filmbyen, blir det gjensyn med søsteren Gina. Hun har allerede skaffet Joey en leilighet, og møtet med den nye livsepoken blir både spennende og spesiell for Joey.

Snart får han også anledning til å bli kjent med sin nevø Michael. De to er ulike som natt og dag, men tonen finner de med det samme. Michael får vennen han alltid har drømt om, og onkelen er kjempefornøyd.

På jobbfronten ser det imidlertid ikke så lyst ut for skuespilleren. Agenten hans, Bobbie (Jennifer Coolidge), har dessverre dårlige nyheter. Politiserien Joey egentlig var med i, er lagt på is. Han må dermed begynne prøvespilling igjen.

Se «Joey» på TV 2 tirsdag 30. november 2004 kl. 22.35.

På web-TV kan du nå se gratis smakebiter fra serien:

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!