Gå til sidens hovedinnhold

Johann Olav Koss giftet seg

Se bildene av hans Jennifer.

(SIDE2): Johann Olav Koss (40) og Jennifer Lee (30) ga hverandre sitt ja den norske sjømannskirken i New York, lørdag. De ble mann og kone natt til søndag, norsk tid.

Tidligere har det blitt meddelt at bryllupet skulle være en stille og rolig familiebegivenhet. Ådne Søndrål og Ole Edvard Antonsen var blant de norske kjendisene på gjestelista under gårsdagens store dag. Amerikanske Lee er venn med Bill og Hillary Clintons datter, Chelsea Clinton, som var blant brudepikene.

Flere av gjestene ankom sjømannskirken i dobbeltdekker.

Hjem til Norge?
Koss og Lee har vært et par siden 2005. De viste seg offentlig for første gang sammen under en slottsmiddag.

Mannen som er betraktet som tidenes beste skøyteløpere, donerte OL-bonusen sin fra 1500 meter på Lillehammer til Olympic Aid. Etter dette ble Koss engasjert i arbeidet for fattige barn. Da Olympic Aid gikk inn, stiftet han og er president i den humanitære organisasjonen «Right To Play», og har i senere år viet seg til driften av denne. Koss styrer «Right To Play» fra sitt bosted i Canada.

Skøytekjendisen pendler derfor mellom Canada, USA, Norge og Sveits. Men da han gjestet NRKs «Klassefesten» tidligere i år, innrømmet han at han ikke utelukker å flytte hjem til Norge for godt. Til Side2 sa han etter TV-innspillingen at det imidlertid ikke blir flytting med det første etter bryllupet, men at Norge er et fint sted med tanke på barn.

- Norge må være det beste landet å få barn i og med litt flaks så får vi forhåpentligvis det, sa Koss.

LES MER: - Jeg er kjempeforelsket

Johann Olav Koss har tidligere vært gift med Belinda Stronach. De gikk fra hverandre etter tre år.

1975

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken