Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er kjempeforelsket

Johann Olav Koss lettet på sløret da han møtte gamle klassekamerater.

(SIDE2): Innspillingene til NRKs store lørdagssatsing Klassefesten er i full gang. Første par ut var idrettsheltene Johann Olav Koss og Vegard Ulvang.

Kjekkas på skolen
Johann Olav Koss gikk på idrettslinjen på Lørenskog videregående der han delte allmennfagundervisning med husstellinja. Det hadde sine klare fordeler.

- Det var mye søte jenter, innrømmer han. Men Koss hadde generelt flere minner om harde treningsøkter enn mange damer i ungdomsårene.

- Jeg ønsket at jeg hadde drag på damene og trodde det muligens også, men jeg hadde nok dessverre ikke det, ler han mens jentene i klassen derimot forsikrer Koss om at han utvilsomt hadde draget.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Da idrettsheltene skulle snakke litt om familie påpekte Dan Børge at mens Ulvang er godt gift og har fått barn, har Koss har vært litt rundt de senere år.

- Du har jo vært både i Australia og Canada, spøkte NRK-programlederen.

Vært gift før
Johann Olav Koss har hatt vært involvert i tre forhold de siste ti årene, men ingen av dem har vært med norske kvinner.

Mens han studerte til lege i Australia ble han sammen med svømme-esset Samantha Riley. De planla bryllup, men avlyste i siste liten. Et drøyt år senere giftet han seg med den milliardærarvingen og tobarnsmoren Belinda Stronach, men de gikk fra hverandre etter tre år.

Nå er han sammen med amerikanske Jennifer Lee, og de skal gifte seg i den norske sjømannskirken i New York i mai. Johan farter mellom USA, Canada, Norge og Sveits daglig og har rundt 260 reisedager i året, og er hjemme bare to ganger i måneden. Likevel får han forholdet til Jennifer til å fungere selv om hun fortsatt bor i USA.

Vil flytte hjem
- Jeg er kjempeforelsket, forsikret Koss og mente Ulvang var heldig som hadde fått det til med tanke på familie. Men selv om han har vært gift før, legger ikke det noen demper på entusiasmen før bryllupet.

- Jeg gleder meg veldig, sier Koss til Side2 etter innspillingen og forklarer at selv om han og Jennifer ønsker å flytte hjem til Norge blir det ikke umiddelbart etter bryllupet.

Drømmer om barn
Han hadde nemlig akkurat fortalte Dan Børge at forloveden Jennifer trives godt i Norge og at han håper de skal flytte hjem. Og det er en spesiell grunn til at paret ønsker å flytte på seg.

- Norge må være det beste landet å få barn i og med litt flaks så får vi forhåpentligvis det, smiler Koss.

- Det er ikke bare flaks. Det krever litt arbeid, repliserte Dan Børge til stor jubel fra Koss sine gamle klassekamerater.

Klassefesten har sesongpremiere på NRK lørdag 28. februar

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken