Gå til sidens hovedinnhold

Se Riises luksusvilla

Fotballproffen har kjøpt villa til 18 millioner. Se bilder.

(SIDE2): John Arne Riise (29) og kona, Maria Elvegård (30) har investert i en luksusvilla på beste vestkant, nærmere bestemt på Nordberg i Oslo, et steinkast unna Ullevaal stadion.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Gjeldsfri
Riise har fulgt en stram nedbetalingsplan de to siste årene, og er nå skuls med sine kreditorer, etter å ha betalt de 16 millionene han skyldte, melder Dagbladets Magasinet, lørdag.

Ekteparets nye hjem har et bruksareal på 311 kvadratmeter som strekker seg over tre etasjer. Villaen inneholder fem soverom, to bad samt to stuer med tilhørende peis.

I prospektet frister meglerne med følgende: «En enestående funkisbolig med majestetisk utsikt, nydelig tomt og særdeles høy standard». Fra terrassen kan paret nyte en 180 graders panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden. Huset er fra 1952, men ble renovert i 2006.

Et hjem på sikt
- Både John Arne og Maria er svært godt fornøyd med huskjøpet, sier mamma Berit Riise sier til Sunnmørsposten.

Riise vil ikke selv kommentere sitt luksuriøse eiendomskjøp, men Berit Riise forteller at ekteparet har kjøpt hus for fremtiden.

- John Arne har ingen planer om å flytte hjem med det første, men huset er kjøpt med tanke på å bo der når de engang flytter hjem fra Italia.

I Roma, hvor Riise hanker inn 22,5 millioner i året, bor han for tiden i en leid leilighet i bydelen Torrino.

SE BILDER AV HUSET HER:

(Alle bilder: Privatmeglern)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken