Gå til sidens hovedinnhold

Her er «Big Bang»-guttas største erobringer

Er dette nerdenes hevn?

(SIDE2): Det er liten tvil om at «The Big Bang Theory»-ensemblet er ettertraktet vare, og at seriens skuespillere nyter godt av den enorme populariteten.

Foruten gode lønninger, kjendisstatus og lukrative reklameoppdrag ser det også ut til at suksessen har gjort skuespillerne attraktive også blant det motsatte kjønn.

Flere av de mannlige skuespillerne dater eller er gift med vakre skjønnheter, men om det er populariteten som har ført dem sammen vet man ikke med sikkerhet.

- Større interesse for fysikk
Men det er visstnok ikke bare skuespillerne som har fått seg et popularitetsoppsving.

Det spekuleres i om serien har ført til at vitenskapsstudier har blitt mer populære i USA. Den mer eller mindre virkelighetsnære portretteringen av de fire nerdene har i følge Mark Cenderowski, en av seriens regissører, ført til at vitenskap er mindre avskrekkende blant ungdommer nå enn før.

- Jeg dro tilbake til Michigan University og holdt noen foredrag og fysikkavdelingen har opplevd et oppsving. Søknadsmassen har gått opp med 150 prosent, skal han ha uttalt til L.A. Times tidligere i år.

Hva som skjer når vitenskapsstudentene oppdager at det ikke er like lett for nerder å kapre vakre skjønnheter i det virkelige liv er uvisst, men som sagt har ikke skuespillerne i den populære serien dette problemet.

Liker blondiner
John Galecki (38) datet for en tid tilbake «Big Bang»-kollega Kaley Cuoco (27), men romansen tok slutt etter et par år.

Nå er imidlertid Galecki koblet til den amerikanske skuespilleren Kelli Garner (29), kjent fra blant annet TV-serien «Pan Am». Hvor serriøst det er mellom de to vites ikke, men at Garner og Cuoco er svært lik hverandre av utseende, er det liten tvil om.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Giftet seg med missedronning
Kunal Nayyars (32) karakter, Raj Koothrappali, hari serien store problemer med å sjekke opp damer.

Den sjenerte astrofysikeren har gjennom de fleste sesonger knapt kunne snakke med det motsatte kjønn før han har fått i seg en drink, men det er grunn til å tro at Kunal ikke sliter med dette problemet i det virkelige liv.

Kunal er nemlig gift med en ekte skjønnhet, nærmere bestemt vinneren av Miss India 2006, Neha Kapur. Paret gitt til alters i desember 2011.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Casanova
Simon Helberg (32), som spiller Casanova-«wannabe» Howard Wolowitz, er også godt gift.

Han gikk nemlig til alteret med Jocelyn Towne i 2007, og de to har en liten datter sammen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Seks sesonger
«The Big bang Theory» hadde premiere i USA den 24. september 2007. Så langt er seks sesonger av serien blitt spilt inn.

Suksesserien er laget av Chuck Lorre, som også har laget seriene «Dharma & Greg», «Two and a Half Men» samt jobbet på «Roseanne». Hans partner på showet er Bill Prady, som har jobbet på show som «Star Trek: Voyager» og «The Gilmore Girls».

I serien får man et innblikk i livet til de fire nerdene Leonard Hofstadter (John Mark Galecki), Dr Sheldon Cooper (James Joseph Parsons), Howard Wolowitz (Simom Maxwell Helberg) og Rajesh Koothrappali (Kunal Nayyar). Serien har blitt enormt populær, og omtales som en av de mest sette programmene i USA fortiden.

Her hjemme er det TVNorge som har sikret seg rettigheten til å sende «The Big Bang Theory».

Kommentarer til denne saken