Gå til sidens hovedinnhold

- Pretty solid, Støre

Storsjarmør John Mayer var imponert over Jonas Gahr Støres 28 år lange forhold til sin kone da de gjestet Skavlan.

(SIDE2:) Fredrik Skavlan kom hjem etter et år i SVT da han entret Studio1 på Marienlyst under opptakene til «Skavlan» torsdag kveld.

Søt?
I salen satt en uhyre spent og ung forsamling. Årsaken var at Skavlan hadde greid å nappe en av verdens mest kjente gitarister og artister, John Mayer, ved siden av Jonas Gahr Støre, den svenske superkjendisen Carolina Gynning, klimaforsker Bob Corell og krimforfatter Jens Lapidus. Og fanskaren til Mayer var påtakelig engasjert.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

– Jeg har merket meg at alle talkshowverter i USA har introdusert John Mayer som «cute» (søt), men jeg synes jo ikke jeg kan det, sa Fredrik Skavlan spørrende til et opplagt publikum før det hele startet. Så da Mayer kom inn som gjest, introduserte han ham både som gitarist og hjerteknuser.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mannen har jo faktisk datet høyt profilerte kjendisdamer som Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson og sist Jennifer Aniston. Men disse kvinnene ble ikke nevnt ved navn under kveldens Skavlan. Derimot spurte Fredrik Skavlan Mayer både om musikk, politikk og forhold.

– Dette er det beste intervjuet jeg har gjort på ti år, sa en entusiastisk Mayer som sa at han oppfattet Fredrik Skavlan som en smart fyr som lot folk prate ferdig.

– Som å lande et romskip
Et av temaene for kvelden var den private sfære versus den offentlige rolle. Og her hadde både Big Brother-vinner Caroina Gynning, utenriksminister Jonas Gahr Støre og John Mayer mye å si.

– Å være i et forhold er som å forsøke og lande et romskip, mente John Mayer, og innrømmet at han nok var den som forårsaket at de røk.

– Det er alltid meg, sa han.

– Jeg vil jo gjerne hjelpe samtidig som jeg faktisk er den som har såret dem. Jeg trener på ikke å forsøke og være helt og skurk samtidig, sa han.

Pretty solid Støre
John Mayer applauderte Jonas Gahr Støres 28 år lange forhold til sin kone og uttalte at det var noe helt annet – «pretty solid».

Samtidig sa han at verden så litt annerledes ut nå som han er i 30-årene, nærmere bestemt 32.

– I 20-årene surrer du mer rundt. I 30- og 40-årene leter du etter mer forankring, mente han.

Skavlan påpekte at siste album heter «Battle Studies» og der «Heartbreak Warfare» er en av hitlåtene.

– Jeg graver meg ikke så mye ned i mørket. Denne platen er så «mørk» som jeg blir, lo Mayer.

Se hele intervjuet med John Mayer og Jonas Gahr Støre, Jens Lapidus, Carolina Gynning og klimaforskeren president Obama lytter til, Bob Corell, på NRK1 fredag 21.25.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken