Venezia (SIDE2): Ekteparet Johnny Depp/Amber Heard har mye på tapetet under filmfestivalen i Venezia. Fredag var det Johnny Depps svært så kritikerroste rolle som den sosiopatiske gangsterkongen James Bulger i "Black Mass" som skulle feires.

Travle

- Jeg fant ondskapen i meg selv for lenge siden, sa Johnny Depp om forvandlingen til uberegnelig og til tider svært så voldelig gangster.

Depp, som er totalt forvandlet som 70-talls gangster Bulger, gjorde runden på den røde løperen fredag. Lørdag kveld, i øsende regn, var det hans tur til å ta et skritt tilbake da Amber Heard feiret sin rolle i Tom Hoopers "The Danish Girl".

Paret var overraskende åpne med sin lykke, og var tydelig oppslukt i hverandre. De to ellers private personlighetene viste gjerne sin kjærlighet for kameraene.

Tilbakeviste

Så har også amerikanske medier antydet at det har vært trøbbel i ekteskapet nettopp fordi Depp og Heard ikke har blitt fotografert sammen. Lørdag tok de igjen til gagns.

"The Danish Girl" er filmen om den danske maleren Einar Wegener (Eddie Redmayne) som er en av de første personene man vet om som gikk gjennom en kjønnskorrigerende operasjon - og ble juridisk kvinnen Lili Elbe.

Historien følger hvordan Einar, med god hjelp fra sin kunstnerkone Gerda Gottlieb (Alicia Vikander) , finner Lili i seg. Amber Heard spiller parets gode venninne.

LES OGSÅ: Slik ble Oscar-vinneren Eddie Redmayne kvinne

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=vV26VdEiVFOsQcRe3AoZw88eJoytVGhblEBnqsQ5V8owYpsA-nm2oC5eUo6F3S0IYxxPV7mfWdLzEYsvn2spbRf8BSawqw6u7XYLtmLbNMdUhpK1aFghHmXaTT4r929GPHeBAg3cbhs&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);