Gå til sidens hovedinnhold

Slik har du aldri sett Johnny Depp før

Nok en kameleonendring i «Black Mass».

(SIDE2): Johnny Depp er årets gangster som Whitey Bulger i «Black Mass».

Whitey Bulger var en av de virkelig store irske gangsterne i Boston. På 1970-tallet overtalte en FBI-agent gangsteren til å samarbeide med organisasjonen for å få has på den italienske mafiaen.

Link til The Departed

Men samarbeidet var mest til Bulgers fordel. Han klarte å infiltrere Boston-politiet og dermed korrupere essensielle deler av politistyrken. Akkurat det siste er portrettert i Martin Scorseses film «The Departed» der Leonardo DiCaprio og Matt Damon er på hver sin side mot gangsteren Jack Nicholson.

Denne gangen er det Johnny Depps tur. Johnny Depp er nesten ugjenkjennelig i sitt portrett av Jimmy «Whitey» Bulger med blå øyne og lite hår på toppen.

Sammen med Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard og Kevin Bacon inntar Depp filmfestivalen i Venezia i september med «Black Mass».

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=q3vY5iciLFVSQ3QVTGTsJfoIYYgYpnj0uKhYpXNG9H8JA3bqOloY5sc7kO5iLj-A41SMtr5bcm_dZK9iLmdFVNRFwtHy-wsGe5ea9p9xBo2fBnNVyx6QYY-LaZ0b5VCDO82U_EXSRvk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kjent for å endre utseende

Det er ikke første gang Johnny Depp transformerer seg for en rolle. Kjent for sitt usedvanlig bra utseende, satte Depp ut i det som virket som en konkurranse i «verdens mest outrerte fremtoning».

Mye skyldes Depps samarbeid med Tim Burton som ga ham Edward Saksehånd, Willy Wonka, den gale hattemaker og Sweeney Todd.

Men også rollen som Hunter S. Thompson i Terry Gilliams «Fear and Loathing in Las Vegas» var ingen innertier for Depp utseendemessig.

Faktisk er det kun som Jack Sparrow i «Pirates of the Carribean» at Depp (nesten) likner seg selv.

SE OGSÅ: 15 ganger Johnny Depp var verdens kjekkeste!

Se bildespesial av Johnny Depps forandringer under

Bildeserie

Bildeserie

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken