Gå til sidens hovedinnhold

Depper ikke over utdeling

Johnny Depp er slett ikke lei seg for at han ikke får gått på den røde løperen for Golden Globe-utdelingen denne uken. Se video.

(SIDE2:) «Sweeney Todd» er nominert til fire Golden Globe-priser. Musikalen, skapt av Tim Burton og med Depp og Alan Rickman i hovedrollene, har premiere her hjemme først i februar.

Slipper Los Angeles
Depp, som bor i Frankrike og på en øy i Karibien, og regissør Tim Burton sa på en pressekonferanse at avlysningen mest betød at han slapp å reise hele veien til Los Angeles.

- Jeg er bare helt ødelagt. Jeg er så skuffet, spøkte Depp.

Tim Burton sier at Depps fremføring av slakteren fra Barber Street er hans favoritt. «Sweeney Todd» er sjette gangen Johnny Depp og Tim Burton jobber sammen.

Stjeler Depps kone
Stephen Sondheims musikal handler om den unge mannen Benjamin Barker som blir utsatt for en komplott av den onde dommeren Turpin (Alan Rickman). Turpin har kastet sine øyne på Barkers kone, og sørger for at Benjamin Barker blir arrestert uten grunn. Etter mange års straffearbeid returnerer en bitter og hevnlysten Barker til London der han tar navnet Sweeney Todd. Sammen med sin gamle venninne, Mrs. Lovett, som gjenkjenner han, begynner de en morderisk ferd.

Musikalen er spesielt kjent for sin gode musikk og den spesielle barberstolen der Sweeneys ofre møter sitt endelikt, for så å bli rutsjet ned i Mrs. Lovetts kjøkken der de blir hakket opp og bakt inn i paier.

Helena Bonham Carter spiller Mrs. Lovett.

SE VIDEO AV JOHNNY DEPP PÅ PRESSEKONFERANSE HER

204829 Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken