(SIDE2): Tirsdag gikk Johnny Depp (49) ut og gjorde bruddet med Vanessa Paradis (39) offisielt - etter lang tids rykter om at forholdet hang i en tynn tråd.

Men Depp er tydeligvis ikke veldig nedfor av den grunn - han skal angivelig allerede kose seg med skuespillerkollega Amber Heard (26). De to traff hverandre under innspillingen av The Rum Diary.

Lesbisk
Amber Heard er født i Texas, og startet sin filmkarriere i 2004. Hun har også spilt i TV-serien Hidden Palms. I 2010 sto hun frem som lesbisk, og oppfordret andre homofile Hollywood-skuespillere til å komme ut av skapet.

- Det er forskjell på det å være en privatperson, og å være en del av et problem. Jeg visste at jeg hadde et ansvar overfor unge mennesker, som mangler rollemodeller. Derfor ble jeg nødt til å tre ut av min komfortsone, og vise frem min kvinnelig kjæreste,sa hun den gang.

Det er vel i tilfelle mer snakk om bifil, enn lesbisk, dersom det stemmer at hun dater Depp.

Hestekjøp
Ifølge kilder Globe magazine har snakket med, skal hun ha besøkt han på settet til filmen Lone ranger, som spilles inn i New Mexico, flere ganger. Han på sin side skal ha kjøpt en hest til henne, slik at de kan ri sammen når hun er på besøk.

De skal også ha tatt hans privatfly til Las Vegas sammen, der Depp promoterte sin nyeste film Dark Shadow - uten Paradis til stede, og uten at Heard hadde et offisielt program der.

Nå som Depp offisielt ikke lenger er sammen med Paradis, skal forholdet mellom de to ha blitt enda mer intenst.

14 år
Johnny Depp og Vanessa Paradis ble sammen i 1998 og har to barn: Lily-Rose (13) og Jack (9). Paret ble ikke sett sammen de siste månedene, men Depp avviste senest i mai at det var slutt mellom dem.

- Ryktene er ikke sanne, det er absolutt ikke noe sannhet i det. Uansett hva jeg sier, så tror folk det motsatte. Jeg kan ikke få understreket nok at det ikke er slutt, sa han til thesun.co.uk den gang.

Ifølge amerikanske medier, skal Depp ha tilbudt eksen halvparten av pengene sine. Det vil si rundt 150 millioner dollar, som er rekord for par som ikke har vært gift.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!