Gå til sidens hovedinnhold

Barca, Barca, Barca!

POKERBLOGG: - Sportsbettingen har gått veldig, veldig dårlig. Det jeg henter inn på poker blir spytta rett ut igjen, skriver pokeresset Johnny Lodden.

Nå sitter jeg på flyet ned til Barcelona og med meg på lasset har jeg fått Jannicke, Milla og ikke minst svigermor! Hun sitter på siden av meg, så jeg må late som om jeg syns det er stas at hun er med. ;-) Har booket oss inn i en ukes tid på Arts hotell, et fint hotell, og med kasinoet i samme bygget blir det ikke bedre!

I dag spilles Dag 1a av European Poker Tour Barcelona her nede, så det betyr selvsagt Dag 1b på meg. Jeg har fått veldig utladning på turneringer etter Main Event i Vegas og bare spilt EPT London siden. Det har blitt lite turneringer på PokerStars i det siste også, men derimot veldig mye cash games, som faktisk har gått veldig bra. Har hatt fin flyt i en måneds tid på 25-50 Pot Limit Omaha, så da er det endelig gøy og spille igjen! Jeg rett og slett koser meg med pokeren :)

LES OGSÅ:- Sikker på suksess

Men, det er desverre alltid et men. :( Det er at sportsbettingen har gått veldig, veldig dårlig. Det jeg henter inn på poker blir spytta rett ut igjen. Om samme flyten fortsetter på begge fronter må jeg roe ned bettinga kraftig, selv om jeg vet at dette ikke er lett. Det er rett og slett noe som må til i dårlige perioder.

Sist uke så reiste ’Lager’ og resten av gjengen til Macau for og spille i cashlagene der borte. Jeg var veldig lysten til og dra selv og hadde til og med fått grønt lys fra kona! Derimot, etter en prat med ’Lager’ var det bare og droppe det. Cashlagene var etter sigende ganske dårlige der borte. På bordene satt det nemlig veldig mange ’grinders’ og det var bare No-Limit Hold’em som ble spilt. De spilte riktig nok med masse penger foran seg og dette er jo favorittspillet mitt, men jeg endte likevel med og bli hjemme. Sivil-Johnny slår til igjen!

Nede i Barcelona er planen selvsagt og gjøre det bra i turneringen, men om dette ikke går helt etter planen, skal det spilles en del cashgames for min del. Er ikke ofte jeg gjør det, men nå er det på tide å sette live-Johnny på den jobben fremover.

Til helgen kommer også en del andre norske kompiser ned til Barcelona, så da blir det fest og moro i noen dager før Barcelona - Real Madrid venter på Camp Nou. :) Dette blir faktisk første gang jeg ser en kamp mellom de to gigantene, og dette må vel sies å være høydepunktet på turen uansett hvordan turneringen skulle gå!

Jeg ser veldig frem til denne uken her nede og har god tro når det gjelder alt! Så om det går som jeg håper så vinner jeg EPT’en, setter alt jeg vinner der på Barcelona mot Real Madrid, og så vinner de 3-1. ;)

Reisehilsen fra Johnny

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken