(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit satt på første rad sammen med blant andre venninne og moteansvarlig i Elle, Petra Middelthon.

Fasjonabel
Kronprinsessen har vært ventet til Oslo Fashion Week hele uken, men det var først fredag kveld hun endelig kom.

Iført en nydelig tykk gråsort kåpe, med sort pelskrage, kjole, tykke svarte strømpebukser og lekre høyhælte sko så kronprinsessen svært så fasjonabel ut da hun ankom den gamle Posthallen med flere venninner.

Kronprinsessen er en viktig person i frontingen av norsk design, og derfor er det viktig for designerne at hun stiller opp i løpet av moteuken.

For et år siden delte kronprinsesse Mette-Marit ut designprisen Nåløyet. I år var det superdesigner Peter Dundas sin tur - les mer om åpningsshowet her.

Les også: Noe for deg, Mette-Marit?

Herre og kjoler
Kronprinsessen fikk med seg herredesigner Johnny Love som viste en bruksvennlig kolleksjon bestående av tykke frakker, fargerike skjorter og trange jeans. Kanskje så hun noe hun likte til kronprins Haakon?

Kronprinsessen fikk også med seg kjolene til Anita Leer som viste en kolleksjon av både korte og lange kjoler i mørke jordfarger som designeren er kjent for.

Fredag er nest siste dag på moteuken, i kveld braker det løs med Moods of Norway fest og visning i hovedstaden, men det er i alt hele tretten visninger denne kveld.

Les også: Bli med Moods på utedo

Mette-Marit så også visningene til Ingunn Birkeland, Astrid V. Sibbern som hadde latt seg inspirere av den lille svarte, Pura Nites, Elton & Jacobsens mørke, røffe kjolekolleksjon og TPE.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!