Gå til sidens hovedinnhold

Johnsen starter mot Argentina

VALLHALL (vif.no): Ronny Johnsen (38) spiller fra start når Norge møter Argentina til privatlandskamp onsdag. Det bekreftet landslagstrener Åge Hareide da han møtte pressen på Ullevaal mandag. Johnsen blir tidenes nest eldste landslagsspiller.

- Ronny Johnsen starter sammen med Brede Hangeland, bekreftet landslagsjef Åge Hareide på Ullevaal i formiddag.

Johnsen er tilbake på landslaget tre år etter at han sist spilte med flagget på brystet. I comeback-kampen skal han bryne seg på Messi og amdre argentinske superstjerner.

- Jeg er stolt. Det har alltid vært moro med landslaget, og jeg gleder meg veldig til å trene her igjen, sa VIF-spilleren til VG Nett da han fikk vite om uttaket mandag formiddag..

Etter en svært god sesong på fotballbanen utelukker ikke veteranen et nytt år i Vålerenga-drakta.

- Jeg synes fremdeles det er gøy og spille fotball, men vi får ta en kamp av gangen. Det står på litt forskjellige ting.

Mot Argentina danner Ronny Johnsen stopperar sammen med Brede Hangeland. Sistnevnte gleder seg.

- Prestasjonene hans taler for seg selv. Det er også imponerende at han har kommet tilbake til Norge og presterer så bra for Vålerenga. Ronny er god til alt – han har fart, fysikk og er god til å posisjonere seg, sier Hangeland til Dagbladet.no.

Kjetil Wæhler er fortsatt ikke helt frisk etter skaden han pådro seg i hjemmekampen mot Brann og meldte landslagsforfall mandag formiddag.

Tirsdag trener landslaget på Bislett stadion.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis