Gå til sidens hovedinnhold

Jolie: Alle barna er spesielle

Angelina Jolie forteller at hun og Brad Pitt forsøker å gi alle sine barn litt ekstra alenetid slik at de skal føle seg spesielle.

(SIDE2:) I et nytt intervju forteller Angelina Jolie at hun og Brad Pitt blomstrer i sitt nye famileliv for tiden.

Hun legger ikke skjul på at å ha fire barn er en utfordring, og hun sier at adopsjonen av Pax Thien ble gjort også fordi de ønsket at storebror Maddox , som er fra Kambodsja, skulle ha et søsken som lignet ham.

- Etter at vi fikk Shiloh, ble det litt fokus på at hun liknet mamma og pappa, sier Jolie.

Trengte ikke eget barn
Angelina Jolie sier at hun ville vært glad for bare å ha adopterte barn, men at Brad Pitt gjerne ville ha et eget barn. Jolie innrømmer at hun var redd for at et biologisk barn ville ta gjøre at Brad ville synes hans eget barn var gjevest.

- Jeg innså hvor mye Brad elsket Maddox og Zahara og jeg forsto at det ikke ville gjøre forskjell for ham om de var adoptert eller hans eget, sier Jolie.

Lille Shiloh var derfor planlagt.

Gir alle tid
Tid er viktig og må fordeles, mener Jolie.

- Vi forsøker å gi alle sammen litt tid med oss alene. Når de andre har lagt seg, er det Maddox' tur, når han er på skolen, får Shiloh tid. Og Zahara og Pax får også tid med hver av oss, sier hun.

Jolie forteller Reader's Digest at søndagene er familiedager for Jolie-Pitt. Da samler de alle barna i sengen og ser gjerne en barnefilm.

- Vi har snakket om at vi må få oss en større seng, spøker hun.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud