Gå til sidens hovedinnhold

Jolie raser mot Aniston

Angelina Jolie er rasende på Jennifer Aniston, og anklager henne for å utnytte Oprah Winfrey kynisk for å sette henne og Brad Pitt i et dårlig lys.

(SIDE2): Hollywoods heteste trekantdrama er fortsatt i full gang.

En nær venn av Angelina, Tonya Hart, sier til Star magazine at skuespilleren er rasende etter Jennifer Aniston gjesteopptreden på «The Oprah Winfrey Show», skriver WENN.

Angelina anklager Brad Pitts ekskone for å ha utnyttet vennskapet med talkshow-verten Oprah for å kunne snakke ut om Pitt og Jolie.

- Til å spy av
- Herregud, det er til å spy av! Både publikum og Oprah trodde på alt vrøvlet hun sa. Alle snudde meg og Brad ryggen etter programmet, sa Angelina ifølge venninnen.

- Jennifer ville få folk til å synes synd på henne fordi ekteskapet med Brad ikke fungerte. Jeg og Brad fikk ikke en gang mulighet til å forsvare oss, raste hun.

Angelina skal ha konfrontert TV-legenden Oprah hvor forbannet hun ble over Anistons gjesteopptreden, og at hun ikke vil ha noe med programmet hennes og gjøre.

- Ikke bær nag mot meg, skal Oprah ha svart.

Angelina og Brad venter barn, og har ifølge kilder termin rundt 18. mai. Trolig skal paret føde på dette luksuspalasset i Afrika.

Les også:

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden