Gå til sidens hovedinnhold

Jomfrudommen finansierer studiene

Studenten (18) auksjonerte bort jomfrudommen sin på internett. I løpet av få dager bestemmer hun hvem som får tilslaget, og med det finansieres studiene.

Rosie Reid forteller at rundt 400 personer har lagt inn bud etter at hun opprettet en auksjon der folk kunne by på en natt med henne. Det høyeste budet for å ha sex med 18-åringen er på over 110.000 kroner, sier studenten til Sky News.

Rosie har nå valgt ut fem av dem som har lagt inn bud, og vil møte dem før hun avgjør hvem av dem som skal få tilslaget.

Finansierer studiene
18-åringen er student ved Bristol University, og har uttalt at hun heller prostituerer seg enn å gå ut fra universitetet med 200.000 kroner i gjeld.

- Jeg hadde behov for penger, og tenkte gjennom hva jeg kunne selge. Jeg kom frem til at jomfrudommen min var noe verdifullt som jeg kan klare meg uten, sier hun til News of the World.

Ifølge en talsmann for frøken Reid er det en 44 år gammel mann som har lagt inn budet på rundt 110.000 kroner.

Universitetsledelsen har tatt avstand fra den spesiell auksjonen, men skriver i en uttalelse på universitetets nettsider at "Rosies auksjon viser de økonomiske problemene dagens studenter står overfor ".

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen