Gå til sidens hovedinnhold

TV-familie i krise

USAs mest populære småbarnsfamilie skilles.

(SIDE2): I USA har realityserien «Jon & Kate plus 8» vært ekstremt populær de siste årene. Filmkameraer har fulgt Jon (32) og Kate Gosselin (34) og dere familien på åtte siden sekslingene Leah, Alexis, Joel, Aaden, Colin og Hannah var babyer og tvillingjentene Mady og Cara bare var tre år gamle.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Filmet alt
Alt fra små og store begivenheter i deres hverdagsliv har blitt filmet i løpet av en femårsperiode, og de minste barna har levd hele sitt liv sammen med et stort filmteam rundt seg. Populariteten eskalerte etter første sesong, det amerikanske publikum kunne ikke få nok av det til tider kaotiske livet til de ti.

Gosselin-familien har vært på talkshow som Oprah og Ellen DeGeneres der de har snakket om hvordan det har vært å være foreldre til så mange små barn.

Skilles
Men det er ingen lykkelig slutt for paret, og i amerikanske medier i sommer har utroskapsrykter om både Jon og Kate Gosselin florert. Jon skal ha hatt en affære med en åtte år yngre lærer, mens Kate skal ha hatt et godt øye til livvakten sin. Begge benekter selvsagt ryktene.

Kate snakket ut om det skrantende ekteskapet i ukebladet People og håpet i det lengste at det kunne reddes. Hun hevdet det var Jon som ville ut.

- Han vil ikke være gift med meg lenger. Jeg ville aldri tatt det steget, jeg ville aldri gjort det mot ham, skal Kate ha uttalt om krisen. Men det skal ha vært Kate som tok første skrittet ut av ekteskapet.

I sommer søkte hun om skilsmisse fra Jon i juni i år etter ti års ekteskap. I en episode som ble vist samme dag som skilsmissepapirene ble sendt inn forteller paret om avgjørelsen og hvordan de føler det er til det beste for barna.

De åtte skal fortsatt bo i huset i Pennsylvania, mens Jon og Kate som deler foreldreretten bor i hver sin leilighet når de ikke har ungene.

Amerikanske seere ble sjokkert over nyheten om bruddet, for bare en sesong siden fornyet Jon og Kate ekteskapsløftene på Hawaii og alt så ut til å være fryd og gammen...

Ny kjæreste
Jon har ifølge People ingen problemer med å få seg ny dame - og ryktene om både flørting og nye kjærester har skapt overskrifter i amerikanske medier i hele sommer. Jon selv benekter ikke at han flørter og koser seg, men understreker til ukebladet at han fortsatt er singel.

32-åringen skal ikke ha vært særlig lysten på nok en sesong av realityserien, som i alt har fem sesonger, men Kate ønsket seg en sesong til. Kate har fått krass kritikk for at hun har ønsket å fortsette realityserien. Kritikken går på at man ikke vet konsekvensene av å la så små barn bli eksponert fra så ung alder.

Sekslingene er i dag fem år, mens tvillingjentene er åtte.

Åttlinger får serie
I sommer ble det kjent at åttlingmoren Nadya Suleman (33) med sine til sammen 14 barn har blitt tilbudt sin egen realityserie. Åttlingfødselen skapte stor kontrovers i USA og spørsmål rundt uetiske retningslinjer i forhold til kunstig befruktning ble satt under lupen.

Jon og Kate gikk også gjennom fruktbarhetsbehandling for å få tvillingjentene, og da de ønsket seg et tredje barn endte de altså opp med hele seks til.

Her hjemme blir «Jon & Kate plus 8» vist på TVNorge-kanalen FEM mandager klokken 20.30.

Kilder: CBS, Wikipedia, People

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken