Gå til sidens hovedinnhold

Krise for videomodeller og strippere

Det økonomiske klimaet truer også hiphopbransjen.

(SIDE2): «Money is funny» i disse dager, bare spør musikkartister, selvfølgelig blant annet rappere. Eller programmet «The Daily Show». Denne uken er TV-serien ekstra «funny», skriver 730.no.

I et nytt innslag kaster programleder Jon Stewarts utsendte Wyatt Cenac lys over finanskrisens følger for hiphop via et ærlig intervju med Texas-rapperen Slim Thug. Han har blant annet gjestet hitsingler for Beyonce og Gwen Stefani, og som tidligere har spilt på Quartfestivalen.

Stjernen røper blant annet at det en gang så vitale, struttende «video hoe»-markedet nesten har kollapset. Altså businessdelen som involverer jenter som stiller lettkledte i rapvideoer.

- 60 prosent færre video hoes, anslår journalisten spørrende.

- Ja, bekrefter herr Thug.

- Og det hender at modellene har med barna sine på videoshooten. Vi pleide å ha trailere, men siden de har kuttet ned på budsjettene får vi bare et bord med snacks, og barna tar snacksen og løper rundt med bananer og M&M-godteri.

Mat framfor stripping
Slim Thug synes selvsagt at den nye sparsommelige situasjonen er bedrøvelig, og det mest deprimerende er smerten ved å skuffe dem som er mest avhengige av ham.

- Når man er rapper og drar på strippeklubb, forventer mange strippere at du skal «make it rain», «make it rain» (drysse sedler over dem). Men i disse dager går vi til strippeklubben for å spise, ikke nødvendigvis for å få en lapdance eller «make it rain». Ofte titter jeg ikke engang på scenen. Jeg bare nyter maten.

Intervjueren foreslår at han kan heller å få det til å hagle, ved å kaste mynter på stripperne.

Se «The Daily Show»-innslaget hos 730.no!

Kommentarer til denne saken