Gå til sidens hovedinnhold

Kommer han i bryllupet?

Jonas Bergström har frist til i dag - takker han ja eller nei?

(SIDE2): Det er Aftonbladet som presenterer listen over alle gjestene som er invitert til kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup 19. juni.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mange kongelige
Mange kongelige, statsledere og kjendiser er selvsagt på gjestelisten. Blant dem prins Charles med sønnene, dronning Rania av Jordan og samtlige fra den danske og norske kongefamilien.

Det som kanskje er litt mer overraskende er at prinsesse Madeleines eksforlovede, Jonas Bergström (31), står på listen. Selv om det gikk rykter om at han var invitert, så var det først i dag at den offisielle gjestelisten ble bekreftet.

Om han kommer, er fortsatt usikkert. Han er imidlertid ikke den eneste eksen som er invitert, også prins Carl Philips ekskjæreste Emma Pernald (30) er invitert.

Emma og Carl Philip var sammen i nesten ti år, og Jonas og Madde nesten i åtte år, så de har nærmest vokst opp sammen og blitt nære venner i årenes løp.

Frist i dag
I dag, fredag 30. april, gikk fristen ut for å takke ja eller nei til bryllupet - det gjenstår å se til festlighetene starter hvem som faktisk kommer.

Bryllupslisten bærer preg av at det er invitert mest kongelige venner, slektninger og statsoverhoder til bryllupet, mens det da er rimelige å anta at det på festen to dager før kommer flere venner av brudeparet.

Se den fullstendige gjestelisten på Aftonbladet.

Tre dagers fest
Bryllupsprogrammet ble klart for noen uker siden, og det er duket for tre dagers fest.

Torsdagen før bryllupet er det fest på Drottningholm slott, fredag er det regjeringen som inviterer til lag, mens det på lørdag er klart for vielse i Storkyrkan i Gamla Stan klokken 15.30 med påfølgende fest på det kongelige slottet.

HTML EMBED

Les mer her:Bryllupsprogrammet er klart

Kommentarer til denne saken