Gå til sidens hovedinnhold

Ungkaren angrepet på nattklubb

Jørgen trodde kompisen ble drept.

(SIDE2): Mexico-ferien ble et mareritt Jørgen og kompisene da de ble angrepet av mafiaen. De tre kameratene ble omringet av en gruppe på mellom 20 og 30 menn da de gikk på en nattklubb i landets hovedstad.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Banket opp
Til Her og Nå forteller Jørgen at han kom seg unna den hissige gjengen, mens de to kameratene hans ikke var like heldige. En av dem ble banket opp og Jørgen fant ham blødende i en taxi utenfor nattklubben. Men det som var verst var den andre kompisen som var sporsløst forsvunnet.

- VI visste ikke helt hva vi skulle gjøre, så jeg ringte hjem til faren min. Vi var desperate, fordi han tredje vi var sammen med var sporløst forsvunnet, og vi trodde han var blitt drept, forteller ungkaren til bladet.

Reddet seg
Kameraten kom til slutt til rette etter at han hadde blitt banket opp av den meksikanske gjengen. Han kom seg unna ved å gjemme seg i et parkeringshus og kom til rette igjen - men Jørgen og vennene var regelrett livredde.

- De var svært farlige mennesker, som i verste fall kunne tatt livet av oss alle tre, sier Jørgen.

Jørgen leter for tiden etter kjæreste i realityserien «Ungkaren 20 vs. 40», og denne uken er det duket for en dramatisk tvist for damenes del og en uventet overraskelse for ungkaren selv.

Dobbeltepisoden av «Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge torsdag 20.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken