Gå til sidens hovedinnhold

Kjenner du ham igjen?

Sist du så ham var han ikke gamle karen.

(SIDE2): Så hvem er det som har vokst opp siden sist? Jo, Brady Hobbs, Mirandas lille sønn vi først ble kjent med i sesong 5 av «Sex og singelliv».

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

«Merci Fuck»
Det var mye fram og tilbake i kjærlighetsforholdet mellom karakterene Miranda Hobbes og Steve Brady etter hvert som sesongene spant over tv-skjermene. Men det var i en periode der de ikke var sammen at lille Brady Hobbes kom til verden. Han var et resultat av det Miranda kaller et «mercy fuck»; Steve har måttet fjerne en testikkel på grunn av kreft, og han er nedfor og føler at han har mistet en del av sin manndom.

Han undres hvem som vil ha sex med en mann som bare har en testikkel, og Miranda tar på seg oppgaven for å overbevise ham om at kvinner ikke bryr seg om testikler.

Gjenkjent på håret
Så skjedde det som ofte skjer; Miranda ble gravid av denne ene gangen i seng med Steve, og ni måneder senere ble lille Brady en del av rollekarakterene. VI så ham også i «Sex and the City: The Movie», og nå når innspillingen av oppfølgeren pågår ser man en gutt som har vokst seg stor siden sist. Det røde, karakteristiske håret er alt som avslører hvilken rolle han har på settet. Brady Hobbes spilles av skuespiller Joseph Pupo.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken