Gå til sidens hovedinnhold

Joshua King scoret to mot Tyrkia

VALLHALL (vif.no): Vålerengas Joshua King scoret begge Norges mål da G15-landslaget tapte 2-4 mot Tyrkia tirsdag ettermiddag.

Tyrkia ledet 3-0 før King reduserte to ganger i sluttminuttene. Det siste målet kom på overtid.

- Et fantastisk gjennomspill av Fredrik Haugen, og et bra løp og fin avslutning av Joshua. Det var et veldig flott mål, sier landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Landslagstrenern var ikke helt fornøyd med prestasjonene mot Tyrkia.

- Jeg er litt skuffet over at vi ikke presterer bedre, og får hentet ut mer av det jeg vet vi kan. For dette er et veldig bra kull, og jeg føler at det er mange som underpresterer i dag.

- Tyrkia har et teknisk lag med stort repertoar og stor fart, og vi taper fortjent. Vi visste at det var en vanskelig kamp i utgangspunktet, men vi setter høye krav til oss selv, sier han til fotball.no.

Tordag møter Norge Tyrkia igjen og landslagtreneren ser lyspunkter tross tap.

- I første omgang er vi svake; vi er passive, og har hverken rytme eller flyt i spillet vårt. Etter hvilen er vi klart best, tar kommandoen og skaper sjanser, sier Flovik til fotball.no.

- Vi ønsker at flere skal få skaffe seg erfaringer fra internasjonale kamper, så det blir nok noen forandringer til torsdagen. Nå skal vi restituere oss og evaluere ferdig den kampen her, så får vi se hva vi gjør. Men vi skal være godt forberedt til torsdag.

Tyrkia - Norge 4-2 (2-0)
Fethiye Stadion, Fethiye - 200 tilskuere

Mål: 1-0 Ömer Karanei (30). 2-0 H. Ahnet Sari (38). 3-0 H. Ahnet Sari (46). 3-1 Joshua King (77). 3-2 Joshua King (80). 4-2 Engin Bekbemir (80)

Gult kort: Gökay Iravul, Kamil Ervfik, Tyrkia.

Norges lag (4-2-3-1): Eirik H. Johansen (Joackim Riis Rønnevig fra 18) - Torje Slettli (Aleksander Solberg fra 53), Krister Wemberg, Simen Tollefsen, Steffen Hjelmtvedt (Håkon Kjæve fra 41) - Markus Henriksen, Anders Næs - Ruben Gabrielsen (Fredrik Haugen fra 64), Mergim Hereqi (Stian Dahlen Brændsrød fra 41), Joshua King - Mushaga Bakenga (Fredrik Gulbrandsen fra 64).

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her