Gå til sidens hovedinnhold

Jubel for Ylvis

Bergenspressen lot seg hemningsløst begeistre da Bård og Vegard Ylvisåker i går hadde premiere på sitt nye show, «Ylvis III».

(iBergen.no) : Bergensavisen slo like godt til med en klar sekser.

– Brødrene satser helt uten sikkerhetsnett, og går inn for en perfekt landing. De leverer et show der så godt som hvert eneste nummer er dønn originalt – ofte med hårreisende absurde elementer, skriver Nils Olav Sæverås.

Avisen i Krinkelkroken er også begeistret over brødrenes nye show, som avisen belønner med terningkast fem.

– Ylvisbrødrene ser ut til å trives i sitt eget show. Slik seg hør og bør, krydrer de showet med ville assosiasjoner og sidespor, uten at taket på den røde tråden glipper, skriver BTs anmelder Britt Sørensen.

Begge avisene trekker frem quizshowet med pingvinkostymer som et av de store høydepunktene, sammen med deres rimelig absurde kombinasjon av 11. september og Disneys sukkersøte isshow «Holiday On Ice».

Også Dagbladet hyller Ylvis-brødrene. Avisen triller terningen til fem, og mener bergenserne har utviklet seg kraftig siden sist.

– Inspirasjonskildene er mange og til dels tydelige. Variasjonen er større enn de noen gang før har vist, og fantasien er, som før, grenseløs, skriver anmelder Lillian Bikset.

Litt mer lunken kritikk kommer det fra VG, som kun belønner showet med terningkast tre.

– Deres begavelse er hevet over tvil; det koker av påfunn i hodene deres. Kanskje koker det litt for mye. Det som synes som glimrende ideer på papiret, funker ikke alltid overfor et publikum live, skriver Borghild Maaland.

Showet hadde premiere på Ole Bull scene i går, og spiller frem til 25. april.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka