Gå til sidens hovedinnhold

Jubel i kveld?

Brann-kaptein Martin Andresen har på ingen måte gitt opp tanken om avansement til gruppespillet i UEFA-cupen på tross av ettmålstapet i Bergen for to uker siden.

Andresen møtte både belgisk og norsk presse sammen med sportslig leder, Roald Bruun-Hanssen og Brann-trener Mons Ivar Mjelde. Kapteinen var i godt humør, og kunne meddele at han var helt frisk og klar til kamp.

Ikke umulig

Oppgaven som venter Brann er tøff, men det er ingen i spillergruppen som tror at det er komplett umulig å slå Brugge på bortebane.

- Vi har et vanskelig utgangspunkt i og med at vi ligger under med 1-0 fra første oppgjøret, men ingenting er umulig, sier Andresen til brann.no.

- Underpresterte

Han mener at Brann ikke var oppe på det solide nivået som har kjennetegnet klubben denne sesongen i det første møtet med Brugge.

- Vi vet at vi har mye å gå på fra det første oppgjøret hvor vi underpresterte. Den kampen var vel kanskje den dårligste vi har spilt denne sesongen. Om vi har dette i bakhodet når vi vurderer den første kampen, så mener jeg at vi har en god mulighet i morgen om vi hever oss opp til vårt ypperste nivå.

VIF-revansj?

Vålerenga føler seg godt forberedt på hva som venter de på Ullevaal, og har planen klar for å slå Austria Wien med nok mål til å avansere til gruppespillet i UEFA-cupen. VIF tapte det første oppgjøret 0-2.

- Vi føler vi kjenner Austria Wien godt nå, etter å ha møtt de en gang, og sett de flere ganger både på stadion og på dvd. Jeg føler vi har god kontroll på dette laget nå, sier assistenttrener Gjermund Østby til vif.no.

Må være fornuftige

Vålerenga må ha minimum to mål for å skaffe seg ekstraomganger, og scorer Austria Wien, må VIF score fire mål for å avansere.

- Det som blir viktig om de legger seg bakpå er å komme rundt på kantene så mye som mulig. Vi må ha et bra trykk fremover, samtidig som vi ikke blottlegger oss. Dilemmaet i en kamp som denne er at vi må balansere hvor mye vi skal trykke på. Får vi en scoring i mot blir det fort veldig vanskelig, forklarer Østby.

I de to siste seriekampene har Vålerenga scoret to mål tidlig i kampen, en god statistikk å ta med seg inn til torsdagens kamp.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai