Gå til sidens hovedinnhold

Slår Johnny Depp

Jude Law til topps i ny kåring.

(SIDE2): Jude Law er kanskje ikke verdens beste pappa, men han er i alle fall den mest velkledde.

Nylig ble den britiske skuespilleren kåret til den mest stilfulle kjendispappen, og slår dermed både den eklektiske Johnny Depp og trendy David Beckham.

Bedøm stilen til Jude Law ved å se på bilder i bildekarusellen nederst i saken!

Trendy kjæreste
Det er nettstedet My Celebrity Fashion som har gjennomført kåringen hvor den 37-årige firebarnspappaen gikk helt til topps. Law er, foruten å være en populær skuespiller, kjent som kjæresten til den britiske skuespilleren og moteikonet Sienna Miller.

Miller er selv kjent for sin stil, og hun ble tidligere i år kåret til Side2-lesernes favorittmoteikon. Skuespillerens stil blir beskrevet som både rocka, glamorøs og sexy - og det er lett å forstå hvorfor hun er så populær.

Les hele saken her:Hun er lesernes favoritt

Tatt på fersken
Law og Miller er nå sammen igjen, etter at de har hatt noen år fra hverandre. De to var forlovet i 2004, men da det kom fram at Law hadde vært utro med barnepiken ble forlovelsen brutt og de to fortsatte sine liv på hver sin kant.

Law har totalt fire barn. Tre med ekskona Sadie Frost, og en datter med modellen Samantha Burke.

- Laws stil lettere å kopiere
At Law slo både David Beckham og Johnny Depp i kåringen vekker oppmerksomhet. Firebarnspappen fikk hele 69 prosent av stemmene og mange reagerer på at han slår den alltid så velkledte Johnny Depp.

- Det faktum at Law slår Johnny Depp er direkte overraskende, siden Depp er så kjent for sin misunnelsesverdige stil. Allikevel, hans (Laws journ.anm.) skreddersydde, rene stil kombinert med klassiske duse farger er ekstremt lett for menn å skaffe seg, og er derfor umiddelbart mer attraktivt for dem som prøver å etterligne en kjendisstil. Dette er i kontrast til Depps eksentriske stil, sier Andy Barr, markedsdirektøren i My Celebrity Fashion.

BEDØM JUDE LAWS STIL SELV:

3402(Alle foto: Getty Images/Allover Press)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken