(SIDE2): Vi har utført en spørreundersøkelse blant våre lesere om utroskap på julebord. Bakgrunnen for vår undersøkelse var at vi ville sjekke om myten stemmer, at folk er mer utro i førjulstiden. Og hvorfor er det slik akkurat da?

LES MER: Derfor er vi utro på julebordet

Egne erfaringer
Over 555 personer har svart på våre spørsmål. Det viser seg at nærmere 60 prosent av oss kjenner noen som har vært utro på julebord.Men selv innrømmer kun 12 prosent at de selv har latt seg friste til mer enn en flørt med en kollega på julefest.

Vi spurte blant annet leserne våre om: Har du opplevd utroskap eller flørting på julebord? Her er hva leserne svarte:

- Min kollega gikk til sengs med en felles kollega, mannen til ei venninne av meg. Jeg kom mellom barken og veden. De to fortsatte flørten etterpå, helt til de ble oppdaget og forholdene de var i sprakk. Jeg mistet min venninne fordi jeg ikke sa noe, og det ble uutholdelig på jobb for meg. Jeg byttet jobb.

- Alle damer legger igjen moralen hjemme! Alkohol+ menn i dress = utro damer.

- Mye flørting på julebord. Det virker som det er akseptabelt, og selv om man ikke liker at eldre herremenn i høyere stillinger forteller hvor søt og flink man er med en tydelig undertone av noe annet så smiler man og jatter med. Det er godtatt av alle rundt, og hadde man sagt ifra hadde man virket prippen. Men det ser ut som de fleste glemmer alt dagen derpå og alt er normalt på jobb. Hva som skjer på julebord, forblir på julebord. Om kollegaer kliner litt eller flørter åpenlyst så er det ingen som bryter inn selv om man vet at hjemme sitter kone/mann og barn. Ikke bra.

- Jeg mister totalt respekten for dem som er så egoistiske som ikke tenker på partneren som sitter hjemme!

- Opplevd utroskap på julebord når julebordet inkluderer overnatting, da er det nærmest mer vanlig at det er noen som er utro enn ikke.

- Ja, det oppleves hvert år at flørting foregår litt diskret på jobben i det daglige og når julebordet er der, er det akkurat som hemningene forsvinner og følelser legges ut.

- HUN var utro på «fest», kjiipt.

- Har opplevd flørting på julebord ja. Sjefen min er litt «player» og hadde en periode flere menn hun holdt på med. Da vi hadde julebord, hadde selvfølgelig to av disse mennene også julebord på samme sted, så hun løp litt mellom hver av dem, uten at de visste noe. Plutselig forsvant hun hjem med han ene, og han andre gikk rundt og leitet etter henne. Stakkars menn.

- Nei, det har jeg heldigvis ikke opplevd - håper jeg aldri opplever det heller!

- Flørting er vel ikke uvanlig det.

Få nytt fra Side2: Klikk her!