Gå til sidens hovedinnhold

Gi riktig julegave

Norges kjente astrolog gir deg julegavetips.

(SIDE2): Skal du kjøpe julegave til en ny kjæreste, en venn som har alt, eller en person du ikke kjenner så godt? Norges mest kjente astrolog Henning Hai Lee Yang gir deg tips på hva du kan kjøpe, som ganske sikkert vil falle i smak hos mottakeren.

Få med deg dagens råd i horoskopet!

Væren – 21. mars til 20. april
De som er født i værens tegn er fulle av energi, og de er sportslige og glade i å konkurrere med andre. Faktisk så er de like sportslig og aktiv hele året igjennom. De har alltid hatt stor glede av å delta på alle slags sportslige aktiviteter, og man kan finne dem i idrettsforeninger, treningsstudioer og ikke minst store og små jaktlag. De har ingen hemninger når det gjelder å vise andre hvor sporty de er, og dette synes godt på deres klesstil. Husk på at rødt er Værers yndlingsfarge, hvis du velger en gave fra sportsbutikken. Sportsklær, jaktkniv og skiutstyr, for ikke å glemme gode votter og hodeplagg er ting som garantert vil falle i smak.

Tyren - 22. april til 21. mai
Tyrer er personer som setter stor pris på kvalitet, luksus og det helt spesielle. De omtales gjerne som kravstore og kresne og vet alltid hva de vil ha. Folk som gjerne vil gi en tyr en oppmerksomhet, vil bli satt på prøve, fordi de er så kresne. Selvfølgelig er de også glad i alle livets goder. Et besøk på teater, en eksklusiv bar eller og en kveld på en femstjerners restaurant er aktiviteter tyrene vil sette stor pris på. Alle dyre ting med stor kreativitet og kvalitet vil kunne bringe dem litt ut av fatning. De er rett og slett glad i luksuriøse og dyre ting og derfor vil også dyrere pyntegjenstander, ringer, øredobler og parfymer være passende gaver til tyrer.

Glem heller ikke at tyrer er matelskere, og nå snakker vi ikke bare om å nyte mat, men også det å lage mat. Kokebøker og all slags kjøkkenutstyr kan også være tips til gaver de vil sette pris på. Imidlertid så er den største lidenskapen deres sjokolade, og dette gode kan de aldri få nok av.

Tvillingene - 22. mai til 21. juni
Tvillingene er luftige, nysgjerrige og kunnskapsrike, og i tillegg er de interessert i veldig mange forskjellige ting. De er glade i alt som er nytt og spennende, og gaver til tvillingene behøver ikke å koste så mye. Det eneste de ønsker er små innovative gleder, så de vil være sjeleglade for den minste lille tingest til jul. Kommunikasjonsutstyr er et stikkord når det gjelder julegaver til tvillingene. Den siste mobiltelefon, MP3-spiller eller bærbar DVD-maskin er ting de bare må ha, og vil bli kjempe glade for å finne under treet. Imidlertid er de også bokormer og takknemlige for en spillaften med gode venner, så dette er også ting man kan legge seg på minne hvis man leter etter en gave til tvillingen.

Krepsen - 22. juni til 22. Juli
Krepser er spennende personer og kan beskrives som følsomme, moderlige og familieorienterte. Hjemmet deres er et hellige sted, og de er meget flinke til å pryde det med det beste som finnes. De glade i å samle på ting, malerier, prydgjenstander som har en historie, og de elsker rett og slett antikviteter. Eller ta en tur innom jernvarehandelen, et glassmagasin eller en kjøkkenbutikk, for der vil du finne mange gode gaver som krepsemenneskene vil elske å få. Prydgjenstander og smykker med månestein, perler, smaragder eller i sølv kan glede mang en kreps.

Les dags- og ukeshoroskop fra Henning Hai Lee Yang

Løven – 23. juli til 23. august
Man kan omtale løver som kongelige personer. De har gjerne mange spennende interesser, og dette er også ganske fremtredende hos de. Løver er like glad i å gi gaver som å få, og deres sjenerøsitet er en stor og viktig del av dem. Løver liker luksus, kvalitet, stas og glamor, og alt skal koste litt. En gave fra Rema eller Nille vil derfor ikke slå særlig godt an. Ta gjerne med en løve på julebord på en femstjerners restaurant og bestill de dyreste rettene til ham eller henne. Andre aktuelle gaver til din kongelige venn er vesker eller silkeskjerf fra Louis Vuitton. Til både den mannlige og kvinnelige løven treffer du godt med pene smykker i gull og rubiner.

Jomfru - 24. august til 23. september
Jomfruer er praktiske og ordentlige mennesker, og kan i tillegg beskrives som meget kritiske, analytiske og strukturerte. Alt det en jomfru gjør er nøye planlagt og gjennomtenkt på forhånd. De er glade i alle nyttige ting som gir de muligheten til et praktisk liv. En kaffekanne, deler til porselensserviset, gode kniver og gafler, varmeteppe, badekåpe og ikke minst noen gode spåbøker fra Henning Hai Lee Yang. Velvære og pleie er også viktig for den som er født i jomfruens tegn. Badeskum, badesalt og forskjellige kremer og dufter er ting som de elsker å få som gaver. Har du god råd kan du kanskje til og med slå til med et gavekort på en spa- eller hudpleiesalong.

Vekt - 24. september til 23. oktober
Vekter er egentlig gale etter pene og skjønne ting, og ikke minst alt som kan gi dem velvære og balanse. De er spesielt opptatte av sitt ytre og alt som omringer dem. Siden de også er temmelig kresne, vil de helst gjerne velge noe selv, og derfor kan et gavekort være midt i blinken som julepresang til en vekt. De er veldig glade i blå klesplagg, men også lyseblå og rosa. Smykker med innslag av perler, diamanter eller turkis som er vektens steiner, kan også være vellykkede gaver å gi en vekt.

Skorpion - 24. oktober til 22. november
Skorpioner setter pris på kvalitet og luksus, og de liker å ha det komfortabelt. De kan også beskrives som intense, hemmelighetsfulle og karismatiske. Et lekkert pledd som varmer godt, en god spåbok fra Henning Hai Lee Yang eller noe eksklusiv kaffe og sjokolade kan treffe godt hos skorpioner. Når man snakker om spåbøker, så kan man ikke komme utenom spåsettet «I Ching» til Henning Hai Lee Yang. Settet inneholder blant annet en bok med 64 forskjellige spåkombinasjoner eller utfall, som svar på ditt spørsmål, men selvfølgelig kun et svar om gangen. Ellers kan en helsedrikk som består av Alovera og Ginseng fra Myway AS gi deg styrke og velvære. På smykkefronten setter skorpioner pris på kvalitet fremfor kvantitet, og her kan et innslag av rubiner eller topas være det helt store.

Skytten - 23. november til 21. desember
Skytter kan overhodet ikke sitte i ro, og derfor er de altså alltid i bevegelse. Imidlertid er de meget optimistiske, frihetselskende og glade i å reise. Gaver som skytter setter pris på er rett og slett produkter som er relatert til reise. Dette kan for eksempel være en reiseguide, et atlas, en koffert eller noe annet reiseutstyr. Et gavekort som gir en skytte muligheten til å reise langt av gårde til eksotiske himmelstrøk kan være gode tips, for den som har råd til å spandere bort det. Sportsutstyr er også meget velkomment hos Skytter, og da særlig skiutstyr, akebrett eller kanskje til og med et par gode vintersko. Skyttens farge er purpur og mørkeblå og alle klær med disse fargene vil bli verdsatt. Ellers kan man legge seg på minne at skyttens smykkesteiner er turkis og topas.

Steinbukk - 22. desember til 21 januar
Steinbukker er jordtegn, og derfor sterke og faste som fjell. Deres natur er strukturert, praktisk og trofast. De liker godt praktiske ting så produkter som penner, dokumentmapper, 7. sans og avtalebøker kan være gaver som passer for de. Noen steinbukker er glade i ekte vare og for de kan hansker og sportsjakker i ekte pels og skinn være aktuelle gaver. De liker også godt å lese historie, så en god historiebok er nok heller ikke å forakte. På smykkefronten kan noe med innslag av svarte perler og magnetiske steiner være en fulltreffer.

Vannmann - 22. januar til 20. februar
Vannmannen er det siste luftige tegnet i den vestlige zodiaken. Av natur er de humane, revolusjonære og svært spesielle. Det kreves en del tankevirksomhet for å finne en gave som passer til vannmannen, og dette er fordi man aldri vet hvor man har vannmannen. De kan skifte smak fort, og derfor kan et gavekort være et greit alternativ, hvis du ikke synes det blir for kjedelig. Sportsutstyr kan også være aktuelt hos vannmannen i disse juletider. Skihansker, luer som varmer, dunjakker, skibukser og akebrett er aktuelle ting som vannmenn kan bli glade for. Egentlig så er de temmelig sporty, selv om det kan komme som en overraskelse på noen. Vil du gi et smykke så bør du vite at vannmannens smykkesteiner er ametyst og blå safir.

Fiskene - 21. februar til 21. mars
Fisken er muligens den mest intuitive, mystiske og drømmende personen blant alle stjernetegnene. Skal du handle noe til en fisk har du et stort utvalg. Blant annet er de glade i alt fra den alternative verden. Musikk, DVD eller gavekort til et eller annet alternativt foredrag kan treffe godt. Ellers så liker de å lese mye, så og her kan igjen et par bøker fra Henning Hai Lee Yang bli en suksess. Videre er fisker temmelig bevegelige, så et gavekurs i dans, Taichi eller Yoga kan gjøre stor lykke for dem. Skal man gi fisken et smykke, er opal og perler deres steiner.

Bestill årshoroskop for 2009

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken