(SIDE2): «Slipp det ned i bh-en for pirring av brystvortene, og gi personen du har lyst på, en erotisk og uforglemmelig puppeklem».

Halskjede med vibrator

I disse dager er mange i full gang med julegave-shopping og siste finpuss av årets ønskelister.

Det finnes mange presangtips i både butikker og på nett, og det dukker stadig opp ganske originale gaveløsninger og ulike duppedingser man ikke visste man hadde bruk for.

Ifølge Cecilie Kjensli, sexleketøy-ekspert og eier av Cpunktet.no, er erotiske gaver også et bra tips til årets julegaver.

Tiden hvor det var flaut å kjøpe sexleketøy er nemlig definitivt forbi og ett julegavetips fra eksperten er erotiske halskjeder som visstnok kan brukes til både pynt i offentlige sammenkomster og, ikke så overraskende, til privat bruk.

- Vi snakker fashion her, sier Kjensli til Side2 og viser blant annet frem en smykkevibrator av sølv.

Ved første øyekast ser halskjedet ganske så uskyldig og elegant ut, men dette smykket kan helt klart gjøre det ekstra hett på årets julebord.

«Heng det til pynt utenpå klærne, eller ha det nærmest huden for pirring av brystene. Skru det på via en enkel liten knapp, og gi personen du har lyst på en erotisk og uforglemmelig superhot klem» , heter det i produktbeskrivelsen.

Tenker design

Det er ingen tvil om at design er blitt viktig i sexleketøy-verdenen.

Den tradisjonelle diloden har tydeligvis gått ut på dato for lenge siden og nå skal de erotiske lekene være både funksjonelle og elegante.

Tidligere har Side2 skrevet om dildo med bling-bling og klitorisvibrator som kan lades i laptopen.

- Stadig fler tenker på hvordan dildoen eller vibratoren skal se ut. Det skal være fint å se på, har salgs- og markedssekretær i Kondomeriet, Sofie, tidligere uttalt til Side2.

Trenger du flere spenstige og originale juletips kan vi også tipse om dette feminine undertøyet til mannen i huset eller kanskje denne trusa som visstnok skal gi deg et naturlig rumpeløft.