(SIDE2): Julaften nærmer seg med stormskritt og det er på tide å få julegavene i hus. Vi spurte to eksperter, om de kunne gi oss de mest sexy julegavetipsene.

Se sexy tips nederst i saken!

- Kondomeriet er en av nordmenns favorittbutikker, tro det eller ei. Butikken vår på Karl Johan er så full i julestria at kundene står i kø både utenfor og innenfor butikken, forklarer Kjersti Antonsen fra Kondomeriet, men understreker at personale er serviceminded, og hjelper alle kunder med juletips og innpakking.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Handler på julaften
Erotiske gaver er populært både blant menn og kvinner, men Antonsen kan avsløre at mange menn kommer i siste liten.

- Både menn og kvinner er på Kondomeriet i julen, men på julaften er det mange menn som kommer for å kjøpe det lille ekstra. De har nok litt panikk like før stengetid men jentene våre hjelper de til å ta de rette valgene. Vi prøver å unngå «panikkshopping» blant dem som handler, opplyser hun.

Bestselgeren
Antonsen mener det er mange erotiske godbiter som passer som julegave, og bestselgeren er Mr. Rabbit som ble kjent gjennom «Sex & Singelliv»-serien.

- Bestselgeren er fortsatt Mr. Rabbit. I år har vi satt sammen en gavepakke med bestselgeren slik at man kan få den og passende tilbehør for under tusenlappen. Det er mange som benytter seg av sjansen og det er definitivt en av våre bestselgere i år.

- Slapp av
Også Cecilie Kjensli, sexpirator og innehaver av nettbutikken ceciliekjensli.no, har gode kunnskaper når det kommer til de erotiske julegavene.

Hun mener det er mange fordeler med å handle julegavene på nett, og oppfordrer folk til å slappe av.

- Fordelen med å gjøre en sexy julehandel på nett er at du kan handle i fred, og så slipper du å måtte stå i lange køer. Kos deg heller med en kopp te, eller et glass vin, og snus rundt etter gaver for avspenning og sengeglede.

1293

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!