Gå til sidens hovedinnhold

15 skjønne julegavetips

Favoritter fra «Ukens Produkter» 2011.

(SIDE2): Nå er det ikke lenge til jul, og mange har nok begynt å stresse rundt i butikkene allerede.

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe til hvem, men skjønnhetsprodukter er nok noe som står på enhver jentes ønskeliste.

Et godt skjønnhetsprodukt er en perfekt gave til både veninner, kjærester (hvis en gutt skulle lese dette), svigermor, søster, mor og mormor.

Vi gir bort en designerveske! Delta i konkurransen her.

Vi har derfor samlet noen favoritter i forskjellige kategorier fra årets «Ukens produkter».

Her finner du både dyrt og billig.

Denne julegavespesialen kommer i to deler, og her er den første:

HÅR:

Chroma Care
Dette lover produktet: Chroma Care er den første pleie og fargebehandlende krempleie beriket med aprikosolje. Den gir nytt og langvarig liv til fargen, med total respekt for den opprinngelige fargen.

Aprikosolje nærer, smører og gir glans til hårfibret. Den er enkelt og lett å påføre og gir en perfekt gjenopprettet farge.

Pris: 225,-

Side2 mener: Du vet når håret har begynt å miste glansen etter forrige hårfarging, men når det egentlig er litt for tidlig å gå til frisøren igjen? Dette produktet redder deg. På bare 5 minutter får du tilbake liv i fargen din, og håret blir glansfult og silkemykt. Det føles akkurat som etter et frisørbesøk.

Vi testet den lilla som fjerner gule pigmenter i blondt hår. Men den finnes i alle farger fra sort og brun til lilla, rød og gull.

Gliss Balsamspray
Dette lover produktet: Balsamsprayene som nå lanseres av Schwarzkopf sparer ikke bare tid, men gir også næring til håret og gjør det glansfullt og mykt. Gliss Balsamspray motvirker i tillegg frizzy hår og ser til at håret forblir mykt og glatt - selv i fuktig vær.

Pris: 49,-

Side2 mener: Denne balsamsprayen lukter fantastisk, og er en deilig erstatning til vanlig balsam eller som et tillegg når håret er flokete og frizzy.

Håret blir lettere å gre ut, og får i tillegg den deilige duften.

Side2 elsker den fuksiarosa sprayen, og gir plusspoeng for godt design.

Redken Extreme - med ny forbedret IPN teknologi
Dette lover produktene: Serien skal rense håret, i fornyet styrke og tilføre gland. Den gletter og løser opp floker, og håret etterlates smidig of spenstig. Rekonstruerer, pleier og tilfører umiddelbar styrke uten å tynge. Pleier håret fra innsiden og ut.

Pris: Hver flaske koster mellom 389,- - 225,-

Side2 mener: Jeg har et tykt og noe ugjørlig hår og er generelt skeptisk til alle typer shampoo og balsam. Jeg må allikevel innrømme at disse produktene gjorde håret mitt merkbart mykere, og derfor også håret mitt mer medgjørlig. Hurra! Dette merket jeg spesielt etter å ha brukt hårmasken (strength builder) sammen med shampoo og balsamen. Et stort pluss at man har både leave-in og rinse-out produkter i samme serie, slik at man kan bruke den varianten man har tid til samtidig som man kompletterer shampoo og balsam-produktene.

Redken All Soft Argan-6 Oil
Dette lover produktet: Produktet inneholder Argan-6 olje, som er rik på vitamin E som mykgjør hodebunn og hår.Omega-6 skal fornye hårets lipider for en intens mykhet. Avansert teknologi trenger inn i cortex for å maksimale resultatet. En magisk olje med seks fordeler: Oljen fornyer håret over natten, pleier før sjamponering, mykgjør som treatment, beskytter før føning, tilfører glans ved styling og glatter ut etter føning. Et produkt så lett at håret ikke blir tungt.

Pris: 299,-

Side2 mener: Dette produktet fikk håret til å føles ut som babyhår, uten at det verken ble fett eller tungt. Hvis man smører produktet på hendene, så kjenner man at oljen ikke er like «tykk» som noen andre håroljer kan være. Om man påfører produktet i håret like etter hårvask blir det lettere å få et fint resultat etter både føning og retning. Pluss for en behagelig duft, som verken lukter for mye eller for lite. Håret kjennes sunt ut.

GB shampoo og conditioner
Dette lover produktet: Shampoo: Dette er en shampoo som kan brukes hver dag. Inneholder Seaweeds som er naturlig rik på vitaminer og mineraler, styrker og pleier hårets struktur og etterlater håret fleksibelt, glansfullt og enkelt å børste. Velegnet til farget hår, med UV-filter som beskytter mot solens stråler. Conditioner:Passer til mellomkraftig og normalt hår. Bruk både shampoo og conditioner så ofte du vil – ditt hår etterlates mykt, blankt og glansfullt. Inneholder også seaweeds og UV-filter. Kan brukes i farget hår.

Pris: 199 pr. stk.

Side2 mener: Jeg trodde faktisk at jeg hadde fått fett hår, helt til jeg byttet fra en kjent billigere shampoo, til denne shampooen fra GB. Det føles helt annerledes. Håret har fått en ny glans, uten å bli verken tørt eller fett. Og ikke minst, håret er like fint etter å ha sovet en hel natt, så du trenger absolutt ikke å vaske håret hver dag. I tillegg får du fram ditt hårs perfekte struktur. En så god shampoo er det verdt å betale 199 kroner for.

SMINKE:

Brow & Liner Kit fra The Body Shop
Dette lover produktet: Naturlig og fuktgivende pudder som gir farge til øyenbrynene mens de former og pleier dem. Kan påføres tørt på brynene. Bruk fuktet pensel, og produktet kan påføres som eyeliner hvis du ønsker mer intensitet. Inneholder marulaolje fra Solidarisk Handel i Namibia. Finnes i 3 paletter: 01 Shade: Blonde/Auburn, 02 Shade: Brown/Brunette; 03 Shade: Dark Brown/Black.

Side2 mener: Dette er det perfekte kitet for deg som ønsker fyldige og mer markerte øyebryn. Påfør skyggen på øyebrynet, så vil brynene dine se naturlig tykke ut. Rådfør deg gjerne med hvilken farge som passer din hudfarge. Brow & Liner Kit kommer med to fargenyanser i hvert kit, så da kan du variere fargene mellom blek vinterhud og solbrun sommerhud. Ikke overdriv påføringen, da kan du lett bli avslørt.


Globlusher fra Cosmobeauty
Dette lover produktet: Mineralrouge i pudderform som smelter inn i huden og kan brukes av alle aldersgrupper. Globlusher finnes i 8 ulike farger. Cosmobeauty mineral makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og er 100 prosent ren. Zinck er med på å berolige huden, og mika, som er knust kråkesølv, sørger for å gi makeupen lysreflekterende effekt. Ved bruk av mindre krystaller etterlates huden glatt og helt uten linjer.

Pris: 275,-

Side2 mener: Dette produktet føles veldig riktig på huden, i tillegg til at det sitter perfekt gjennom hele dagen. Fargene er naturlige, og passer perfekt til skandinavisk hud. Side2 er spesielt glad for at så mange produsenter har fått øynene opp for makeup laget av naturlige mineraler.

5 couleur lift fra Christian Dior

Produktet lover: For et umiddelbart strålende og ungdommelig resultat. Her er de fire stegene: 1. primeren inneholder aktive konsentrerte hudpleieingredienser som glatter ut øyelokket og gjør at øyeskyggen sitter lenger. 2. De pudderaktige øyeskyggene er injisert med et serum som smelter inn i huden og glatter ut rynker, løfter og gir et nytt liv til øynene i en enkel påføring. 3. Det myke pudderet gir et strålende resultat og legges på øyenbrynsbuen og på øyebuen ved nesen. 4. Denne kremen/pudderaktige konsistensen gir muligheten for valgfri intensitet til bruk på øyenbryn eller som eyeliner.

Pris: 510 kroner.

Side2 mener: En fin palett med fine skygger som holder seg på øyelokket hele dagen og kvelden! Bruker du både basen og den kremete skyggen rundt øynene har du et flott alt i ett sett. Den brune kremskyggen som kan brukes som kajal funker helt supert til sotete øyne til kveldsbruk eller ton den helt ned til dagbruk. De grå skyggene går ton i ton og settet har en fin bruksanvisning til hvordan du kan bruke og sette sammen fargene for best effekt. Den hvite skyggen er fin å bruke i globallinjen, men de fleste har sine egne preferanser når det kommer til øyesminke og jeg blandet og mikset fargene litt. Den aller lyseste brukte jeg bare som litt skimmer over de mørkere skyggene.

Prodigy Liquid light eye opener fra Helena Rubinstein
Dette lover produktet: En fantastisk highlighter for et tilsynelatende umiddelbart strålende og yngre utseende. Den bekjemper de 3 hovedbekymringer om aldring rundt øyepartiet; rynker, mørke ringer og poser. For enhver kvinne som ønsker øyeblikkelig glød og et yngre utseende. Prodigy Liquid light eye opener er ikke en concealer, men en highlighter beriket med «liquid light»-kompleks som har en foryngende effekt som glatter ut og fornyer området rundt øyet gjennom styrkende Bio-SAP. Resultatet er et lysere øyeområde, og øyet ser friskere og mer åpent ut.

Pris: 310 kroner for 15 ml

Side2 mener: Det gis tydelig beskjed på pakningen at dette ikke er en concealer, men jeg må innrømme at jeg bruker den istedenfor en concealer. Den gir faktisk bare enda mer effekt enn en vanlig concealer. I tillegg til å åpne øynene, gjør denne highlighten øyepartiet en del lysere. Dette har blitt et nytt «må ha»-produkt i sminkepungen. Perfekt en dag du har fått litt lite søvn, og føler du må «reparere» med makeupen.

DiorSkin Forever:
(Extreme Wear Flawless Makeup SPF 25)
Dette lover produktet: På samme måte som en couture kjole former seg etter kroppen, er den behagelige konsistensen til DiorSkin Forever skapt for å gi din hudtone et perfekt og skreddersydd resultat. Foundation med hudpleie-essens som tilpasser seg hudens eget behov. Mattende og fuktgivende ingredienser for en skreddersydd hudpleie. Smelter inn i huden og gir et feilfritt resultat

Pris: 410,-

Side2 mener: Denne foundationen har medium dekkevne. Den dekker nok til å skjule alle dine «feil», og matter ned huden, samtidig som den gir en fresh glød.Teksturen er rik, og du kommer lang vei med litt. Passer spesielt godt for hud som ikke er utpreget tørr. Foundationen har en velig god holdbarhet. Passer både på dagtid og på kveldstid - om du ønsker en mer dekkende effekt ute på byen kan dekkevnen lett bygges opp.

HUDPLEIE:

Prodigy Powercell Night Shot fra Helena Rubinstein
Dette lover produktet: Prodigy Powercell Night Shot pleier og styrker huden om natten, når huden er mest mottakelig for pleie. Den høye konsentrasjonen av vegetabilske stamceller styrker cellefornyelsen og hudens naturlige reparasjonsmekanisme. Prodigy Powercell Night Shot fornyer hudens evne til fornyelse. Den gir en hud som ser yngre ut, minsker synlige rynker mens du sover, og gir en fornyet glød.

Pris: 750 kroner

Side2 mener: Dette hudpleieproduktet gir fantastisk fuktighet til huden gjennom natten. Det er perfekt at huden får hvile samtidig som den trekker til seg fuktigheten fra nattkremen. Det er lite lukt i kremen og konsistensen er akkurat passe tynn. Prodigy Powercell er også perfekt å bruke som nattpleie rundt øynene.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask
Dette lover produktet: En kraftig peelingmaske laget for å fornye huden, redusere fine linjer og dramatisk forbedre hudens tone, fasthet og glød. Masken fjerner døde hudceller slik at hudoverflaten fornyes. Huden ser lysere og sunner ut med mer glød. Bidrar til å fjerne synligheten av fine linjer og rynker. Bekjemper fortetninger i porene, hudormer og utbrudd. Kan brukes på alle hudtyper untatt sensitiv hud eller rett etter barbering.

Pris: 425,-

Side2 mener: Side2 elsker denne eksfolierende masken fra REN. Og ja, den er faktisk like bra som alle sier. Masken gir utrolig mye glød, samtidig som den eksfolierer. I tillegg lukter den helt fantastisk. Dagen etter bruk var det dobbelt så enkelt så legge sminke, siden hudtonen var så fin fra før. Huden føles velpleiet og får et sunt og friskt utseende

L`occitane Délice des Fruits Body Creme
Dette lover produktet: Denne samlingen av duftende behandliger avslører deilige aromaer som rømmer fra stekepanner hvor de solfylte sitrusfrukter er blandet med sukker.

Denne kremen gir fuktighet til huden samtidig som den omsvøper kroppen i en fruktig lukt av glasert sitrusskall. Inneholder sitron og essensielle oljer.

Side2 mener: Nam, man får nesten lyst til å spise opp kremen fordi den lukter så godt. Bruker man denne kremen, kan man gjerne la parfymen ligge den dagen.

Det lukter frukt og godteri på en gang. Men den er ikke for søt heller, det er den fruktige lukten som dominerer. I tillegg blir huden myk og god.

Calendula Water fra Tromborg
Dette lover produktet: Utvunnet fra Callendula Officinalis, som er økologisk dyrket. Kan brukes til alle hudtyper. Super for sensitiv og problemhud. Pleier, heler og er et fint alternativ til skintonic. Kan brukenår som helst når ansiktet trenger en piff av fukt og friskhet. Perfekt som aftersun da den har en helende effekt. Tilfører huden energi og virker bløtgjørende. Calendula Water kan brukes både før og etter makeup. Før for å få fuktighet under foundation, eller etter for å få en flott finish på makeupen.

Pris: 295,-

Side2 mener: Calendula Water er perfekt for deg som sitter mye foran pc-en. Etter noen timer foran pc-en blir man ofte tørr i huden, men med et par spray fra Calendula Water, får du plutselig ny fuktighet og ikke minst glød. Den har også en fantastisk duft av sitrusfrukter, og gir en herlig følelse av sommer. Men pass på å spraye kun en – to spray i ansiktet, hvis ikke kan huden din lett se fet ut. Da varer også flasken lenger.

Håndkrem fra eos
Dette lover produktet: eos håndkrem ser ikke bare fin ut, men er helt naturlig og helt uten parabener. Håndkremen gir mye fuktighet uten å føles fet og etterlater hendene silkemyke og vakre. Designet er unikt og formet som en sten noe som gjør at den passer perfekt inn i håndflaten. Produktet er enkelt å bruke og passer perfekt i vesken! Kommer i to varianter, en med agurk og en nøytral.

Pris: 89,-

Side2 mener: Denne håndkremen gir masse fuktighet uten å forbli fet på hendene i lang tid etterpå. Den fuktet nok selv om den føltes lett og fin. Dessuten lukter den helt nydelig og er lett å ta med seg i veska fordi den er flat og fin. Pluss for fin flakong og at den ser stilig og annerledes ut. Den lille, flate kremen er kanskje aller best på reise når man ikke skal ha med seg for mye.


Kommentarer til denne saken