Gå til sidens hovedinnhold

Her skyter de opp juletreet

Himmelsk avslutning på romjula.

Vi har for eksempel tipset deg om stilig juletrepynt, hvordan du avslører hvilke juletrær du ikke skal kjøpe , og hvordan du holder barnålene unna stuegulvet ditt.

Her er forresten et fint juletre du kan snekre selv.

Du må bli kvitt juletreet

Men alt har en slutt. Du må på en eller annen måte bli kvitt juletreet. Nok er nok.

Du kan selvsagt levere treet til gjenvinning, eller sage det opp og bruke til ved neste høst. I så fall kan du bruke greinene til å beskytte rosebedet i hagen.

Folkene i videoene under har en litt annen innstilling til avslutningen på jula. For ordens skyld: Ikke gjør dette hjemme.

Hvordan lage en juletrerakett

Denne filmen ble lagt ut for noen år siden, og ble rask en slager. Her får du vite hvordan gutta lager juletreraketten. - En hyllest til astronautene som ikke har fått skikkelig julefeiring tidligere, sier gutta selv.

HTML EMBED

Verdig avslutning med høy bue

Denne gjengen har åpenbart skutt opp juletrær en vinternatt før. Her må det være lov å kommentere at treet både oppnår en imponerende høyde, og foretar en flott bue før det deiser i bakken med stjerna først. En verdig avslutning.

HTML EMBED

Konkurranse - men hvem vant?

Her sender Maryland Delaware Rocketry Association hele fem juletrær til værs - på likt. Det er som en konkurranse - uten at det er helt opplagt hvem som stikker av med seieren.

- Legg merke til at treet helt til høyre er montert med motoren i «den gale enden». Det gjør at greinene bøyer seg bakover mot stammen framfor å spre seg utover, forteller foreningen i egen kommentar til videoen.

Om det var særlig effektivt? Døm selv. Hvis du er utålmodig, så spol fram til 1:30.

HTML EMBED

Nostalgisk og stilig avskjed med juletreet

Denne gjengen har tatt seg bryet med å pynte treet før de tenner rakettene. Det er både omtenktsomt og rørende. Dessuten har de laget timelapse-video, som alltid er veldig stilig.

HTML EMBED
Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff

Kommentarer til denne saken