(SIDE2): Julia Caples fra Pennsylvania er ikke helt som andre damer. Og hun har fått tilnavnet vampyrmammaen for en grunn. Caples mener nemlig at to liter menneskeblod i måneden holder henne ung.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Siden tenårene
45-åringen hevder at hun har drevet med dette siden tenårene. Hun finner sine villige bloddonorer på forskjellige okkulte samlinger i staten der hun bor, rapporterer Mirror.

Og hun drikker blodet som en vampyr, ved å gjøre et lite kutt i nakken på sine frivillige ofre.

- Jeg føler meg sterkere og sunnere når jeg drikker blod. Jeg har også en veldig god helse og veldig mye energi, sier hun til avisen.

Likte smaken av blod
Caples er gift og er mor til en gutt på elleve og en datter på 24 år. Julia Caples sier at hun fikk smaken på menneskeblod som tenåring da hun fikk sitt første kyss, og at den ikke har gitt seg.

Eksmannen Donald, som støtter Julia i hennes valg, sier at de begge var en del av en subkultur som liker vampyrer, men at han ga opp blodlysten da de fikk sønnen på 11 år.

- Men Julia er en fantastisk mor. Barna kommer alltid først, sier han.

Julia forteller at det er en større subkultur av bloddrikkere over hele verden. De færreste vil imidlertid stå frem med det.

Leger vil imidlertid advare folk mot å drikke menneskeblod. Det finnes ingen tegn på at friske mennesker har behov for å ta til seg andre mennesker blod. Muligheten for å bli smittet av sykdommer er mye større.