Gå til sidens hovedinnhold

Julia Roberts trodde man twitret fra personsøkeren

Har folk virkelig personsøkere fremdeles? Også i Hollywood av alle steder? Ikke alle kjendiser er like glad i sosiale medier.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=b90eBf4OXIZgSDBY_7IuTKfj-_Cq0gkPoZ71MNRbGYpdS0scrOHs4sSNPg5SDFdQSarG0826a78h39c5FivRpWxUk4h7CDx1dSp8VvxFZ8UagKY7mhQTLw5cmcnZdR-JjuH9Cxtl_PY&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Mange skuespillere har bestemt seg for å ta del i sosiale medier og bruker det aktivt for å promotere det de driver med. Andre er livredde for å kaste seg på trenden.

- Jeg skyr sosiale medier, kunne Emma Stone fortelle Side2 da vi møtte henne under Venezia filmfestival i forbindelse med den nå store Oscar-vinneren «Birdman».

Teknisk inkompetent

Hun sa hun syntes det var trist med dagens unge som så seg mer gjennom et mobilkamera enn i ansiktet til venner og familie.

Men noen av stjernene er rett og slett ikke opptatt av teknikk.

Da jeg konfronterte Julia Roberts med hvorfor hun ikke var på Twitter, kunne hun blant annet avsløre at hun trodde man twitret fra en personsøker.

Vil være mystisk

Anne Hathaway nekter å være en del av sosiale medier fordi hun vil beholde mystikken rundt sin egen persona, mens Michael Fassbender rett og slett ikke har tid.

I videoen over kan du se flere av Hollywoods største stjerner forklare hvorfor de de har valgt å holde seg unna sosiale medier.

Følg oss på Facebook for mer underholdning.

HTML EMBED
Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken