Gå til sidens hovedinnhold

Julie Andrews' sjokkavsløringer

Hun var resultat av en utenomekteskapelig affære, og stefaren prøvde seg på henne.

(SIDE2:) Julie Andrews har siden «Sound of Music»og «Mary Poppins» vært forbundet med den pene, pyntelige og uskyldsrene kvinnen med den fantastiske, sylskarpe stemmen.

Hadde en annen far
Men hennes oppvekst var alt annet enn vanlig. Det avslører den 72 år gamle skuespilleren og sangeren selv i sin selvbiografi.

Andrews skriver at hun først som 14-åring ble fortalt av sin mor at hun var resultat av utroskap med ordene «det var ikke så romantisk mellom meg og pappa den gangen». Unge Julie følte hun måtte skjule faktumet for mannen hun oppfattet som sin pappa, Ted Wells.

Hun skriver at det var et sjokk å oppdage at han hadde visst det hele tiden da han døde.

Klåfingret stefar
I hele sitt liv oppfattet imidlertid Julie Andrews Ted Wells som sin far, selv om moren skilte seg fra ham tidlig. Hun giftet seg med entertaineren Ted Andrews som oppdaget Julie Andrews' store talent. Han tok tenåringen med seg rundt på show. Men Ted Andrews ble svært nærgående, spesielt da han var full og det var han ofte.

I sin bok forteller Julie Andrews hvordan han la seg i samme seng med henne og ville vise henne «hvordan han koste med mamma», at han kom med seksuelle tilnærmelser, men aldri gjennomførte dem.

- Jeg fortalte det til en tante, som fikk en lås satt på soveromsdøren min for å hindre at han kom inn, skriver hun i utdraget som er gjengitt i The Daily Mail.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter