(SIDE2): Datteren Yr ble født 6. september og det er Jane som er moren. Julius har dermed tre barn med tre mødre.

Flere bilder ser du nederst.

Om det er kjendisstatusen eller bare slik det er som gjør at han flyr rundt vites ikke. Men damer drar han.

Han er heller ikke en som nødvendigvis prioriterer familien.

I en pressemelding skriver Kristiansand Dyrepark at dyrepasserne hadde lagt ut en del mat i området, og at Julius var først og fremst mest opptatt av å få tak i alle plommene til seg selv

Julius viste etter hvert mer interesse for Jane og Yr og var borte for å titte og plukke litt. Jane var også veldig interessert i å vise frem Yr til Julius og han var den eneste som fikk lov til å komme ordentlig nær av de andre sjimpansene.

Teamleder i Apejungelen, Rune Landås, var til tross for et urovekkende dårlig farsinstinkt veldig fornøyd etter møtet

- Julius tar det hele med knusende ro. Han er borte og kikker litt, men ikke noe mer enn det. Han kommer ikke til å ha så mye kontakt med Yr før hun blir opp mot ett år og kan tasse litt selv, sier Rune Landås.

Nå går Jane og Yr sammen med stort sett hele flokken i Dyreparken. Det er fortsatt et par som ikke har fått komme til enda, men dette blir gjort litt etter litt.

Landås sier at det viktigste nå er at Yr får nok ro og drikke og legger til at Jane fungerer voldsomt godt som mor. De andre i flokken er også rolige og går godt sammen med den lille krabaten og hennes mor.

- Det går veldig fint med alle sammen. Linus (hans andre barn) er veldig nysgjerrig og maser nok så Jane blir lei, men utover dette ser dette veldig bra ut. Jeg har ingenting å utsette på hvordan det går nå, sier Landås.

Flere bilder ser du under. Alle bildene er tatt av Ole Martin Buene/Dyreparken.

4552