Gå til sidens hovedinnhold

Juniorlaget ute av NM

VALLE (vif.no): Vålerengas juniorer ble slått ut av junior-NM søndag ettermiddag. Etter 1-1 ved full tid og ekstraomganger vant Follo 3-1 i straffesparkkonkurransen. Dennis Obeng scoret Vålerengas mål i ordinær tid.

– Det er vanskelig å si så mye annet enn at vi selvfølgelig er utrolig skuffa. Vi føler at vi er mye bedre enn det vi fikk vist i dag. Men resultatet juger ikke, vi tapte og er ute av NM. Det er selvfølgelig ikke godt nok, sier Vålerengatrener Glenn Rostad til vif.no.

Vålerengas drøm om finalespill i junior-NM fikk en brå slutt mot interkretskollega Follo. Etter en begredelig førsteomgang, hevet laget seg etter pause, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

– I dag spiller vi en særdelses dårlig førsteomgang, selv om vi får 1-1 og en straffe som vi brenner mot slutten av omgangen. Det var generelt sløvt og vi sleit med å komme i gang som lag. I pausa ble vi enige om å vise at vi kan bedre og jeg synes vi presterte bedre i andreomgang. Vi skapte mange sjanser og mye trykk rundt Follos mål. Vi dominerte kraftig i perioder, forteller Rostad.

- Tok dere for lett på oppgaven?

– Nei, jeg føler ikke det. Vi var veldig klare på arbeidsoppgavene i forkant og undervurderte ikke motstanderen. Follo kom hit uten press og kunne kline til. Og det gjorde dem. All honnør til Follo som spilte en god kamp.

Vålerenga presset voldsomt i ekstraomgangene og ballen smalt stadig i stenger og tverrligger, men ballen ville ikke inn. Straffesparkkonkurransen mestret Follo best. Bortelaget satt sine tre straffer i nota, mens Vålerenga bommet på tre av fire.

– Når kampen går til straffespark, blir det et sjansespill. Vi kan trene på å ta straffer, men ikke på trykket som er i en sik konkurranse. Vi taklet det ikke. Follokeeperen reddet tre straffespark. Han ble helten i dag, avslutter Rostad.

2. runde, NM-junior
Vålerenga – Follo 1-1 eeo. (1-3 etter straffesparkkonkurranse)

Valle Hovin kunstgress – 40 tilskuere

Mål: 0-1 Øystein Andresen (11), 1-1 Dennis Obeng (44)

Gule kort Vålerenga: Mustafa Achrifi, Fredrik Carlsen, Christian Svendby

Vålerengas lag: Drin Shala – Christian Svendby, Morten Lie (Fredrik Thapper fra 38), Kristoffer Thuen, Joakim Bekken – Mustafa Achrifi, Harmeet Singh (Mathias Samuelsen 68), Fredrik Carlsen (Christer Jensen fra 78), Kristian Brix (Amin Nouri fra 56) – Dennis Obeng, Jalal El-Gharbi

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken