Gå til sidens hovedinnhold

- Det ble nesten litt slåssing

Fansen var svært ivrige da Bieber-kolleksjon ble lansert.

(SIDE2): Justin Bieber en en av de største stjernene på musikhimmelen. I april 2013 kommer Bieber til Norge for andre gang, og denne gangen skal han holde tre konserter. Det er i den fobindelse at Cubus har gjort et større samarbeid med artisten, noe som har resultert i en egen Justin Bieber-kolleksjon for jenter.

Kolleksjonen ble lansert klokken 15.00 på Cubus-butikker rundt om i landet, og ved Cubus på Karl Johan dannet det seg etter hvert en lang kø av fans som ønsket å sikre seg et plagg eller to.

I køen ble det i kjent stil fra Bieber-fansen sunget Bieber-låter, og det lot til at forventningene var store.

På slaget 15.00 fikk de slippe inn i butikkene, og alle la på sprang. Vel inne i butikken måtte de så kjempe seg frem til plaggene.

- Ble most
De to venninne Julie Degedal og Malin Helland sikret seg hver sin tannbørste fra kolleksjonen.

- Det er kjempegøy at Cubus har samarbeidet med Justin Bieber. Det ble en tannbørste bare fordi det var så mye folk, og litt mange valgmuligheter, sier de to.

- Ble det slåssing om plaggene?

- Ja, det ble litt slåssing. Og så ble jeg litt most, sier Helland.

Julie Eckhart, kommunikasjonssjef i Cubus, var svært fornøyd med lanseringen.

- Det virker som om alle har de gøy. De synger og har det fint. Og det er også gøy å se at det går så bra for kolleksjonen, dette er jo det første designsamarbeidet vi har hatt, sier hun til Side2.

Kolleksjonen består av tøffe styles som oversized hettegensere, t-skjorter og mer, og er designet i tråd med stjernens egen stil. Plaggende er prydet med bilder av popstjernen, og print og farger er hentet fra hans egen styleguide. Fargene i kolleksjonen er sort, hvit, gråmelert og selvfølgelig Justins favoritter, Bieber lilla og fuksia, med et hint av gull. Disse er hentet fra hans egen styleguide.

Kolleksjonen er for jenter størrelse 134-164 og prisene vil ligge på kroner 149 til 399. I kolleksjonen finnes også konsert t-skjorter med dato for konsertene.

- For denne kolleksjonen har vi arbeidet svært tett med Universal og selskapet Bravado som godkjenner alle Bieber-produktene. Så alt er designet i samarbeid med dem - som jo ønsker å bevare merkevaren på best mulig måte, sier Eckhart.

Ønsker seg større størrelser
Rano Akbar (16) står bak Norges største Justin Bieber-blogg, som til daglig har 3400 lesere. Den nye Cubus + Biber kolleksjonen er noe hun gleder seg over.

- Dette er en kjempe god idé fra Cubus. Ettersom konsertene nærmer seg, trenger Beliebers noe fine klær å gå i.! Selve kolleksjonen er også fin, men jeg skulle ønska at de hadde hadde hatt litt større størrelser enn bare barnestørrelse, slik at litt eldre ungdommer også kunne ha fått kjøpt seg et plagg, sier Akbar.

Selv om klærne kommer i barnestørrelser, så kommer Rano til å prøve klærne, for hun skulle gjerne ha kapret seg noe fra kolleksjonen.

- Jeg tror ikke klærne vil passe meg, men jeg skulle ønske det gjorde. Jeg skal se hvordan klærne sitter på meg, og hvis det passer så vil nok det garantert bli noe plagg med meg hjem, og ikke minst tilbehør, sier hun.

Dette med større størrelser er noe kommunikasjonssjefen i Cubus også har merket en etterspørsel etter.

- Vi har fått tilbakemeldinger på at dette er noe en del ønsker seg, og jeg synes det er fint at også eldre jenter ønsker plagg fra kolleksjonen. Men samtidig er denne kolleksjonen designer for det som anses å være Biebers kjernemålgruppe. Disse størrelsene går likevel opp til 164, og for eksempel hettejakkene er store i størrelsen, så noen av plaggene er store nok til at også eldre jenter kan bruke dem

Pyder egen kolleksjon

Se hele kolleksjonen her:
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

5447

Hva synes du om Bieber-kolleksjonen?

Kommentarer til denne saken