HTML EMBED

I natt fikk 730.no gleden av å forstyrre Ray Kay alias Reinert Olsen på en videoshoot for å fortelle at hans Justin Bieber-video http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=4052 nå er den mest sette musikkvideoen på YouTube. Noensinne.

- Lager historie
- Konge! Helt sinnssykt! Making history! I'm humbled and can't believe this, ropte den Los Angeles-baserte regissøren, som switcher til engelsk når han blir skikkelig excited.

Lady Gagas har lenge «Bad Romance» tronet YouTube, men i går rykket 16-åringens «Baby« forbi, og har nå 247 millioner visninger, over en million mer enn Gagas Francis Lawrence-regisserte snutt.

Da Ray Kay skjøt videoen, som gjestes av Ludacris og Drake, fortalte han 730 - freidig nok - at «dette blir årets mest sette video».

- Jeg trodde jo at dette kom til å bli en av de mest sette videoene i år, men at det skulle bli tidenes mest sette på youtube hadde jeg aldri trodd. Herregud, kan nesten ikke tro det!

Jobbet med Bieber også i år
I mars jobbet han med Bieber igjen (med sexy hjelp fra to norske jenter), og haugesunderen har god kontakt med gjengen til stjernen.

- Jeg snakket nettopp med Scooter Braun, hans manager. Han gratulerer og stemningen er god. Selvfølgelig.

Se også: Søte Tinashe (17): Klarer ikke å beskrive Justin Bieber-følelsen

- Justin har sterke meninger og mye personlighet, noe en nesten må ha for å bli stjerne. Jeg liker å arbeide med folk som kan bidra mye, og Justin er definitivt interessant og morsom å jobbe med, sier Ray Kay til 730.

WOW!
Sangeren selv, som ble oppdaget av Usher via amatørsnutter på videonettstedet, synes naturligvis rekorden er stas.

- Takk, jeg startet på YouTube, så... WOW!, skriver J-Bieb på Twitter.

«Fun» fact: Like før innspillingen av «Baby» ble flere skadd da kanadieren dukket opp på et kjøpesenter, og under shooten hadde Ray Kay og Justins manager hyret inn 50 vakter som passet på.

Fun fact 2: Da vi fortalte nordmannen om den gode nyheten, var han i New York og filmet foxy Alesha Dixon

Se også: Justin Bieber med nye Karate Kid!

Se videoen som nær 250 millioner mennesker har sett her:

HTML EMBED