Gå til sidens hovedinnhold

- Bieber kastet ut Moods of Norway

Og fansen er sikre i sin sak: - Her bor han.

(SIDE2): Ryktene går om at Justin Bieber bor på Stordalen-hotellet The Thief under norgesoppholdet.

Vi har sjekket utenfor noen av de største hotellene i Oslo, Royal Christiania, Grand og The Thief.

Men utenfor The Thief har det imidlertid vært et titalls fans som har gått ut og inn av hotellet, men som alle har fått beskjed om at hotellets ansatte ikke kan bekrefte om han bor der eller ikke.

Sikre kilder forteller til Side2 at Moods of Norway, som holdt pressevisning på hotellet i dag tidlig, måtte gå fra frokostsalen fordi Bieber skulle spise frokost. Kildene var selv til stede under visningen.

Dette mener Side2s anmelder: Kongen av Oslo - les hele anmeldelsen og sjekk konsertbildene her

Men Polhem PR, som arrangerte visningen, får ikke lov til å uttale seg om dette, og henviser til hotellet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Bombesikker
Utefor The Thief har det imidlertid vært et titalls fans som har gått ut og inn av hotellet, men som alle har fått beskjed om at hotellets ansatte ikke kan bekrefte om han bor der eller ikke.

Helle Broen (18) og Maiken Reistad (18) følger nøye med på alt som skjer i sosiale medier, og er sikre på at det er på nettopp dette hotellet Bieber nå befinner seg.

- Vi tror det fordi han bor jo alltid sammen med managaren sin, og vi fansen snakker mye sammen på Twitter. Vi har hørt at det er Stordalen som sponser oppholdet hans, så vi er sikre på at han er her, sier de to.

Det er bekreftet at flere fra crewet til Bieber bor her, og at hans manager Scooter Braun har tatt inn på hotellet.

Satt utenfor i natt
Jentene var på konsert i går, og skal også på konsert i dag. I mellomtiden venter de utenfor The Thief i håp om å få se ham. I øverste etasje er nå alle solskjermingene dradd ned, og Beliebersene tror dette er enda et tegn på at det er der han er.

- Vi dro hit etter konserten i går. Vi satt her til klokken tre i natt og da var solskjermingene halveis oppe i øverste etasje, og det var lys innenfor. Vi satt her til klokken 3 i natt, og så dro vi og sov og kom tilbake. Vi kommer til å sittte her til vi må dra igjen, sier de.

Selv om det ikke er så mange som venter utenfor på nåværende tidspunkt har de to tro på at det vil komme mange flere etter hvert.

Dette mener Side2s anmelder: Kongen av Oslo - les hele anmeldelsen og sjekk konsertbildene her

- Fansen går langt
Både Grand Hotel på Karl Johan og nyåpnede The Thief på Tjuvholmen ble nærmest beleiret av stadig flere ungdommer onsdag formiddag. Ryktene om at popidolet Justin Bieber bodde på ett av stedene trakk stadig flere skuelystne fans utover dagen. Ved 13-tiden måtte hotelldirektør Espen Karlsen ved The Thief tilkalle politiet.

- Hotellet har måttet sperre alle innganger. Vi er ikke vant til dette, og synes det er i overkant. Som en god kollega sa: Det er lettere å kontrollere 20.000 fulle mannfolk enn 20.000 Bieber-fans, sier innsatsleder Tore Barstad i Oslo-politiet til NTB.

- Disse fansene er villige til å gå langt for å får en sjanse til å møte denne stjernen, sier Barstad videre.

Behandler alle som rockestjerner
«The Thief» på Tjuvholmen i Oslo. Hotellet ligger vis a vis det nye Astrup Fearnley-museet, er på 7.500 kvadratmeter fordelt på 119 rom og er Oslos første hotell med direkte sjøtilgang

«Her er alt ett hundre prosent gjennomført, og dette kan være det råeste designhotellet i Europa. Rett ved siden av Astrup Fearnley-museet. Detaljer som THE THIEF-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og norske ulltøfler av designer Runa Klock setter tonen for en annerledes hotellopplevelse.», har Nettavisen tidligere skrevet om hotellet.

- På THE THIEF behandler vi rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Vi sverger til kvalitet, dyrker detaljer og strekker oss for å overraske deg som gjest. Slik skaper vi hotellopplevelser, skriver hotellet på sine nettsteder.

HTML EMBED
HTML EMBED
function showMore() { $('.morethan6').toggle(); if ($('#showAllUsers').text() == 'Vis alle') $('#showAllUsers').text('Vis færre'); else $('#showAllUsers').text('Vis alle'); } var month_names = new Array ( ); month_names["Jan"] = "Januar"; month_names["Feb"] = "Februar"; month_names["Mar"] = "Mars"; month_names["Apr"] = "April"; month_names["May"] = "Mai"; month_names["Jun"] = "Juni"; month_names["Jul"] = "Juli"; month_names["Aug"] = "August"; month_names["Sep"] = "September"; month_names["Oct"] = "Oktober"; month_names["Nov"] = "November"; month_names["Dec"] = "Desember"; var day_names = new Array ( ); day_names["Sun,"] = "Søndag"; day_names["Mon,"] = "Mandag"; day_names["Tue,"] = "Tirsdag"; day_names["Wed,"] = "Onsdag"; day_names["Thu,"] = "Torsdag"; day_names["Fri,"] = "Fredag"; day_names["Sat,"] = "Lørdag"; google.load("feeds", "1"); google.setOnLoadCallback(showFeed); function showFeed() { var feed = new google.feeds.Feed("http://blogg.no/feed/tag2/?tags=crt13jdb&limit=10&"+Math.random()); feed.setResultFormat(google.feeds.Feed.XML_FORMAT); feed.setNumEntries(100); feed.load(function(result) { if (!result.error) { var items = result.xmlDocument.getElementsByTagName("item"); for (var i = 0; i < items.length; i++) { var entry = items[i]; var entryTime = google.feeds.getElementsByTagNameNS(entry,"*","pubDate")[0].childNodes[0].nodeValue; var splitArray = entryTime.split(' '); var day = day_names[splitArray[0]]; var month = month_names[splitArray[2]]; var published = day+" "+splitArray[1]+" "+month; var div = document.createElement("div"); if (i<6) $(div).attr("class", "user first6 clearfix"); else $(div).attr("class", "user morethan6"); var img = ' '; if (google.feeds.getElementsByTagNameNS(entry,"*","image")[0].childNodes[0]) img = ' '; var title = '

'; var share = ' Del på Facebook Del på Twitter '; var userlink = ' '; var summary = '

' + entry.getElementsByTagName("description")[0].childNodes[0].nodeValue + '

'; var entryTotal = img + title + userlink + summary; $(div).append(entryTotal); $(div).appendTo('#bieberblogg'); } } else { $(div).append('

RSS-feeden feilet å laste

'); } }); }
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken